Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao konudunda Erden Timur'un yada yetkili birinin açıklamasını göstersene. Öyle bir açıklama yok çünkü. Sen haberle kulüp yetkilisinin açıklamasını aynı mı sanıyorsun? Asıl saçmalayan sensin.
O bahsettiğin açıklamanın bir videosu var mı? Ben görmedim ve 3-5 yalama muhabirin Erden Timur'un adnı kullanarak yaptığı açıklamayı da dikkate almam. Zira genelde öyle oluyor. Benim dikkate alacağım açıklama Erden başkanın hafta içinde hakemler için yapılan basın toplantısında yaptığı açıklamadır. Orada da Boey'in satılmayacağını söylüyordu.

"Sacha Boey bu hafta idmanda olacak. Satış gibi bir şey yok." Bunun videosu da var.

Doğru ben yalan söyledim o değil.

İki bekin yanında takıma mutlaka gol ve asist sayısına katkı sağlayacak bir orta saha lazım. Maç içinde kayboluyor, büyük maçlarda etki gösteremiyor belki ama zayıf rakiplere karşı Szymanski 35 maçta 12 gol 14 asist yapmış. Rakipler her ne kadar bize karşı başka, Fenerbahçe'ye karşı başka oyunlar oynuyor olsa da bizim de bu performansa yakın bir performans alacağımız oyuncumuz olmalı.

O bahsettiğin açıklamanın bir videosu var mı? Ben görmedim ve 3-5 yalama muhabirin Erden Timur'un adnı kullanarak yaptığı açıklamayı da dikkate almam. Zira genelde öyle oluyor. Benim dikkate alacağım açıklama Erden başkanın hafta içinde hakemler için yapılan basın toplantısında yaptığı açıklamadır. Orada da Boey'in satılmayacağını söylüyordu.

"Sacha Boey bu hafta idmanda olacak. Satış gibi bir şey yok." Bunun videosu da var.

Doğru ben yalan söyledim o değil.
Orada resmi bir teklif olmadığını söylüyordu ve şu an satma gibi bir planımız yok diyordu. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. Ayrıca Boey dediği gibi antrenmana da çıktı.

Boey, Angelino gitti darısı Ziyech, Tete ve Bakambu'ya şöyle güzel para kazandırarak ayrılsın aslanlar.

Orada resmi bir teklif olmadığını söylüyordu ve şu an satma gibi bir planımız yok diyordu. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım.
:red: Allah razı olsun lütfettiniz teşekkürler.

Bu arada tamda yazdığım gibi konuştu. Kelimesi kelimesine bu cümleyi kurdu.

Şimdi sen yalan mı söylemiş oldun? Neyse uzatmaya gerek yok ama yalan falan diye saçma sapan ithamlarda bulunurken dikkatli olun.

Ben bu planlamayı ne zaman eleştirsem saçma sapan tepkiler geliyor. @Eray Emeklier arkadaşta beni başkasıyla karıştırıp bir mesajıma "Ndombele'den sonrasını okumadım falan filan yazdı"

Yalan söylüyormuşum ilk geldiğinde ligi donunda sallar demişim. Ulan adam gelmesin diye ben bir tarafımı yırttım burada. Böyle böyle insanın üstüne gelmek garip oluyor hayırdır yani? Çok görmek istemiyorsanız engelleyin geçin zor bir şey değil.

Şimanskiyi İngiltere'de bir takıma itelemek için her gün yalan haber yazdırıyorlar sitelere Arsenal-Tottenham peşinde diye. Burada kimsenin bir şeyden haberi yok. İyi bulmuşlar bu taktiği. Önce algıyı örüyorlar sosyal medyada.

Yalan furyası.

Bakambu Tete falan giderse hem iyi olur hemde sil bastan olayi uyum sorunu beraberinde getirir. Kaostan besleniyoruz

Ara transferde bu kadar oyuncu elden çıkarmak doğru değil. Tamam Angelino Ziyech vs ilk 11 oyuncuları değil ama zaman çok kısıtlı. Gidenin yeri aynı adamlar ayarında oyuncular ile dolacaksa anlamı yok. Neyse zaten yönetim ve teknik ekibin mesaili işi direkt bu. Bi zahmet halletsinler

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelir oyuncu ya bu gün Okan hocam sinyali çakar direkt zaten

:red: Allah razı olsun lütfettiniz teşekkürler.

Bu arada tamda yazdığım gibi konuştu. Kelimesi kelimesine bu cümleyi kurdu.

Şimdi sen yalan mı söylemiş oldun? Neyse uzatmaya gerek yok ama yalan falan diye saçma sapan ithamlarda bulunurken dikkatli olun.

Ben bu planlamayı ne zaman eleştirsem saçma sapan tepkiler geliyor. @Eray Emeklier arkadaşta beni başkasıyla karıştırıp bir mesajıma "Ndombele'den sonrasını okumadım falan filan yazdı"

Yalan söylüyormuşum ilk geldiğinde ligi donunda sallar demişim. Ulan adam gelmesin diye ben bir tarafımı yırttım burada. Böyle böyle insanın üstüne gelmek garip oluyor hayırdır yani? Çok görmek istemiyorsanız engelleyin geçin zor bir şey değil.
Allah'ını seversen Erden Timur basın toplantısını ne zaman yaptı? Boey o toplantıdan sonra maça çıktı mı? Bayern Boey'i ne zaman aldı? Planlamaya eleştirmene bir şey bile demedim. Olayları çok iyi çarpıtıyorsun tebrik ederim. Diyeceğim başka bir şey yok. İyi forumlar.

Sürekli oyuncu satışı gitmesi var gundemde takımın güç kaybetmesini en çok yali ister acaba diyorum yalimi var bunların ardında :asd:

Borja Iglesias > Leverkusen'e gitti Bakambu > Real Betis olması muhtemel çünkü adamlar harıl harıl rotasyona forvet oyuncusu arıyorlar Chimy Avila'yı da istiyorlar fakat Osasuna bırakmaz. Çok fazla süreleride kalmadı transfer dönemi bitmek üzere elleri sıkışık.

Boeyin orta acamamasi diğer bir deyişle son pasları kötü kullanmasi tuhaf doğrusu..Adamda dribbling var top tekniği bir beke göre çok iyi yanındakilerle çok temiz paslasiyor ama son toplarda birşeyler oluyor herife .. Yaşı hala çok genç İnşallah bu durumu aşar Bayernde
bayern düşünsün

Okan buruk yerine fatih terim olsaydı bu yönetimin içinden 10 kere geçmişti, dua etsinler iyi niyetli bir adam var karşılarında, takımda bek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt