Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
Bakambuya da teklif varmış

Herkesi satıyoruz. Anlaşılan tesislerde sakladığımız gizli bir şekilde eğittiğimiz kimsenin haberinin olmadığı oyuncuları sonunda gün yüzüne çıkartacağız. Başka açıklaması yok. Zaten kemerburgaz tesiside bunun için bekletiliyor

Şimanskiyi İngiltere'de bir takıma itelemek için her gün yalan haber yazdırıyorlar sitelere Arsenal-Tottenham peşinde diye. Burada kimsenin bir şeyden haberi yok. İyi bulmuşlar bu taktiği. Önce algıyı örüyorlar sosyal medyada.

Yalan furyası.

Dün de Everton osterwoldeyi istiyordu 😂

sezon basi transfer edilen topculara agiz birligiyle bok atildi

teklif gelmeyen topcu yok nerdeyse sisko dombili denen ndombele dahil

kodumun seref yoksunu ifb medyasının gazina gelip topcusunu degersizlestirene yaziklar olsun
sezon başı transferleri yanlış yapıldı bunu görmek için alim olmaya gerek yok. takıma katılan kaç oyuncu takımı kuvvetlendirdi. diyelim ki transferler yanlış değildi bize yaramadı veya teknik ekip faydalanamadı o da işin başka tarafı. gelen oyunculara teklif olması da doğru planlama yaptığımız anlamına gelmiyor sonuçta piyasası olan oyuncular.

Bu kadar adam satıp Uefaya hangi 3 kişiyi bildireceğiz acaba?

Boey kalsaydi transfer yapmamaya bile ok olabilirdim ama simdi 2 beke de adam lazim

Sacha takimi 1 kisi fazla oynatiyordu simdi 2 beke de ortalama ustu adam lazim savunma zaafiyeti yasamamak icin

Almadan vermemek lazım boey,angelino okey ama daha fazlası risk değil delilik olur.

Boey en son okey olacak kişiydi de yapacak bir şey yok.

Bakambu yerine gol atıp katkı verecek birini uygun maliyete bulamazsın.

Keza orta saha da bence Boey sonrası fırsat çıkarsa düşünülmeli.

Bakalım ne olacak 3-4 gün var UEFA Listesi için. Çok umutlu değilim.

Sanki o tarafı saldık.

:red: Allah razı olsun lütfettiniz teşekkürler.

Bu arada tamda yazdığım gibi konuştu. Kelimesi kelimesine bu cümleyi kurdu.

Şimdi sen yalan mı söylemiş oldun? Neyse uzatmaya gerek yok ama yalan falan diye saçma sapan ithamlarda bulunurken dikkatli olun.

Ben bu planlamayı ne zaman eleştirsem saçma sapan tepkiler geliyor. @Eray Emeklier arkadaşta beni başkasıyla karıştırıp bir mesajıma "Ndombele'den sonrasını okumadım falan filan yazdı"

Yalan söylüyormuşum ilk geldiğinde ligi donunda sallar demişim. Ulan adam gelmesin diye ben bir tarafımı yırttım burada. Böyle böyle insanın üstüne gelmek garip oluyor hayırdır yani? Çok görmek istemiyorsanız engelleyin geçin zor bir şey değil.
Hocam buldum ben onu senden de kusura bakma karıştırmisim dedim :) niye hala beni söylüyorsun. İnsan hata yapabilir hatamizi da gelip soylemisiz. 5000 tane insan var profil fotolariyla hafizada tutmaya çalışıyorum hata yapmışız

Bekleri idare edip sahane bi 10 numre cakmamiz lazim

En azından bir bek alalım ya diğer tarafı da BAY -Kaan idare eder ..Ben de benzer fikirdeyim bu takım kapanan takımlara karşı ciddi sıkıntı yaşıyor ..Tabi bir de orta saha sorunu var ki oraya düzgün bir profil alırsak şu saçma sapan kontralarda da elimiz rahatlayacak

Boey kalsaydi transfer yapmamaya bile ok olabilirdim ama simdi 2 beke de adam lazim

Sacha takimi 1 kisi fazla oynatiyordu simdi 2 beke de ortalama ustu adam lazim savunma zaafiyeti yasamamak icin

Ben Barış Alperin bek performansıni çok begenenlerdenim buradaki diğer sıkıntı sağ öndeki herkesin çok kötü olması Ziyech bari adam gibi dönse şu turnuvadan ..Ortalama oynayabilen biri bile yok BAY hariç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt