Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok benzer profil sayılırlar bek konusunda atletik ve hızlı oyuncu lazım ön alan presi yaparken arkaya uzun vurduklarında süpürmesi lazım.Kaan Ayhan varken Zeki Çelik'e gerek var mı?
Şimanskiyi İngiltere'de bir takıma itelemek için her gün yalan haber yazdırıyorlar sitelere Arsenal-Tottenham peşinde diye. Burada kimsenin bir şeyden haberi yok. İyi bulmuşlar bu taktiği. Önce algıyı örüyorlar sosyal medyada.
![]()
Tottenham blow as player Ange Postecoglou is 'very keen on' set to sign new deal
Tottenham boss Ange Postecoglou could miss out on a transfer target.www.express.co.uk
![]()
Arsenal plot to hijack Tottenham's bid for Polish playmaker Szymanski
Tottenham ready to pay big for Fenerbahce's Szymanski, but Arsenal plot a daring hijack. Can the Gunners land the Polish star and outsmart their arch-rivals?dailycannon.com
![]()
Report: Spurs now battling several European clubs for Turkish forward
Journalist Gokmen Ozcan has revealed that Tottenham Hotspur are now eyeing a move for Besiktas starlet Semih Kilicsoy, who is turning quite a lot of...www.spurs-web.com
Yalan furyası.
sezon başı transferleri yanlış yapıldı bunu görmek için alim olmaya gerek yok. takıma katılan kaç oyuncu takımı kuvvetlendirdi. diyelim ki transferler yanlış değildi bize yaramadı veya teknik ekip faydalanamadı o da işin başka tarafı. gelen oyunculara teklif olması da doğru planlama yaptığımız anlamına gelmiyor sonuçta piyasası olan oyuncular.sezon basi transfer edilen topculara agiz birligiyle bok atildi
teklif gelmeyen topcu yok nerdeyse sisko dombili denen ndombele dahil
kodumun seref yoksunu ifb medyasının gazina gelip topcusunu degersizlestirene yaziklar olsun
Bakambuya da teklif varmış![]()
Almadan vermemek lazım boey,angelino okey ama daha fazlası risk değil delilik olur.
Hocam buldum ben onu senden de kusura bakma karıştırmisim dedimAllah razı olsun lütfettiniz teşekkürler.
Bu arada tamda yazdığım gibi konuştu. Kelimesi kelimesine bu cümleyi kurdu.
Şimdi sen yalan mı söylemiş oldun? Neyse uzatmaya gerek yok ama yalan falan diye saçma sapan ithamlarda bulunurken dikkatli olun.
Ben bu planlamayı ne zaman eleştirsem saçma sapan tepkiler geliyor. @Eray Emeklier arkadaşta beni başkasıyla karıştırıp bir mesajıma "Ndombele'den sonrasını okumadım falan filan yazdı"
Yalan söylüyormuşum ilk geldiğinde ligi donunda sallar demişim. Ulan adam gelmesin diye ben bir tarafımı yırttım burada. Böyle böyle insanın üstüne gelmek garip oluyor hayırdır yani? Çok görmek istemiyorsanız engelleyin geçin zor bir şey değil.
Baris Alper YilmazBu kadar adam satıp Uefaya hangi 3 kişiyi bildireceğiz acaba?
Bekleri idare edip sahane bi 10 numre cakmamiz lazim
Olm 2 bekimiz de boş bekleri idare etmek ne demekBekleri idare edip sahane bi 10 numre cakmamiz lazim
Boey kalsaydi transfer yapmamaya bile ok olabilirdim ama simdi 2 beke de adam lazim
Sacha takimi 1 kisi fazla oynatiyordu simdi 2 beke de ortalama ustu adam lazim savunma zaafiyeti yasamamak icin