Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde şöyle düşünmek lazım nasıl bizim bek ihtiyacımız var kulüpler şöyle böyle biliyor çok para ister diyoruz ya. Zaten verim alamadığımız ve hiç oynatmaya gönüllü olmadığımız herifleri devre arası almak isteyen varsa alsın abi. Paraya çevirebileceksek en mantıklısı bu.
Zaten herifler işe yaramıyor işe yarayan 12-13 oyuncu falan. Tete, bakambu, ziyech ha gitmiş ha kalmış bizim açımızdan bir değişim olacağını sanmıyorum. Kimisinde yetenek var karakter düşük, kimisinde. yetenek yok karakteri de bilmiyoruz gerçi :asd: diğerinde de karakterli oyuncu olduğu aşikar ama bizde olmuyor işte. Herif altı üstü bir ş.ligi golü attı o da işimize yaramadı :asd:

Yokluğunu hissetmeyeceğimiz heriflerden şöyle 10-15 indirsek bu paranın 3 milyonunu da prim olarak dağıtsan kalanlar zaten ölümüne oynar bir de böyle bakmak lazım.

transfer gelmezse anlayalım ki şampiyonluktan ümit kesilmiştir

Valla kim ne derse desin ben transfer konusunda güvenimi kaybettim özellikle angelino 250 aydır kadro dışıyken hala sol bekin belli olmaması rezillikten başka bişey değil. O yüzden bakambu falan kalsın gidecekse tete ndombele gitsin onların varlığı yokluğu belli değil zaten. Başka kimse gitmesin.

Hocam buldum ben onu senden de kusura bakma karıştırmisim dedim :) niye hala beni söylüyorsun. İnsan hata yapabilir hatamizi da gelip soylemisiz. 5000 tane insan var profil fotolariyla hafizada tutmaya çalışıyorum hata yapmışız
Sana bir şey demiyorum hocam yanlış anlama ama adamlar bana yalan söylüyorsun diyor.

Onu vurgulamak için örnek verdim. Yani olabilir böyle şeyler her şeyi %100 hatırlayamayız zaten.

Saçma sapan bir durumun içine girdim. Ben kendi halinde görüşümü açıklayıp geçen biriyim.

Asıl komik olan algı yapıp rakiplerin ekmeğine yağ sürüyormuşum. Öyle bile olsa benim burada yapacağım algıdan ne olur, kime ne etkisi olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt