Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.132
- 101.346
- 5.238
bamyaları arka sıralara koyduk.Arkadakilere dikkat et yavrum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bamyaları arka sıralara koyduk.Arkadakilere dikkat et yavrum
diğerinde de karakterli oyuncu olduğu aşikar ama bizde olmuyor işte. Herif altı üstü bir ş.ligi golü attı o da işimize yaramadı
Edecez yapcak bisey yokOlm 2 bekimiz de boş bekleri idare etmek ne demek
Kerem yedekliyor orayı. Icardi 11e dönünce zaha da kanada geçecek zaten o bölgelerde opsiyonumuz var.Mertens 37 yaşında 3 kulvar var. Her an sakatlanabilir veya yetersiz kalabilir
Bu sessizlik ürkütüyor İnşallah forvetsiz kaldigimiz sezon gibi olmaz
Gs nin forması şampiyon olur. Transfere gerek yoktransfer gelmezse anlayalım ki şampiyonluktan ümit kesilmiştir
bazılarına göre küçük takım topçusu.
Sana bir şey demiyorum hocam yanlış anlama ama adamlar bana yalan söylüyorsun diyor.Hocam buldum ben onu senden de kusura bakma karıştırmisim dedimniye hala beni söylüyorsun. İnsan hata yapabilir hatamizi da gelip soylemisiz. 5000 tane insan var profil fotolariyla hafizada tutmaya çalışıyorum hata yapmışız
Blas ile sükümanski ile kıyaslamak futbola hakarettir.bazılarına göre küçük takım topçusu.
Kuşların sülümanskisini övenlerin blasa tapacağını düşünüyorum
Hani şu katara giden ve bizim 4 sene önde kovarak gönderdiğimiz taraftara küfreden herif miBelhanda da 5 aylık idare etmez miydi ya ? Yaşta çok kötü değil.