Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb Erencan Yardımcı'ya transfer teklifi yapmış.Transfermarkt sitesinde öyle gösteriyo :D Nerde eski 1 Galatasaraylı var teklif yapıyolar yav :D

Fransa pazarı fantezimiz gerçekleşti sıra büyük takımların u-18'ten çekeceğimiz topçular da olmalı şu Angel Gomes mesela Midstjö bilmem ne alana kadar şöyle bir profil deneseydik her türlü karda olurduk eminim bunun sol bek versiyonu da vardır şu an bir yerlerde işi bu olan adamlar oturup, bulmalı artık bu profilleri piyasada zibille böyle 0 maliyetle alınan adamlar dolu he belki bunun 5'i tutmaz ama 6. adam zaten diğer kalanları telafi eder.

vaz.webp

Adamların tam kimyasını bozmuşken şimdi ilk puan kaybında bizim kimya yerle bir olacak.

Yani 1 maçla şampiyonluk kaçmaz orada sıkıntı yok ama kadroda bu kadar eksik varken de yarışamayacağımız kesin. İnşallah mantıklı takviyeler gelir.

Bakambu gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok hakkıdır derim Icardi sakatlık döneminde adama forma vermedi üstüne Afrika kupasına gidince Icardi sakatlıktan kadroda olmadı. Betis'e gitse bizdekinden çok daha fazla süre alacağını biliyor.

Sana bir şey demiyorum hocam yanlış anlama ama adamlar bana yalan söylüyorsun diyor.

Onu vurgulamak için örnek verdim. Yani olabilir böyle şeyler her şeyi %100 hatırlayamayız zaten.

Saçma sapan bir durumun içine girdim. Ben kendi halinde görüşümü açıklayıp geçen biriyim.

Asıl komik olan algı yapıp rakiplerin ekmeğine yağ sürüyormuşum. Öyle bile olsa benim burada yapacağım algıdan ne olur, kime ne etkisi olur?
Bu arada o olayda aklimda kalma sebebinde konunun geçtiği sayfada bir altta senin yorumun olması. Aklımda senmissin diye kalmış. Tamamen rüzgarın azizligi olayi 😂

Scout ve transfer kom. sınıfta kalmıştır. Futbol aklı olan spor adamları yok malesef klüpte. 1. 5 senedir 8-10 nolar yok adam alınamadı, şimdi iki bek de yok. Plan program olmadığı belli, transfer falan yapılmaısn kulübün parası çarçur edilmesin, sonraki yönetim zor durumda kalmasın.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Weghorst jovic ve shomurodov isimlerinin nöbette yasaklanmasını talep ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt