Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Fb Erencan Yardımcı'ya transfer teklifi yapmış.Transfermarkt sitesinde öyle gösteriyo
Nerde eski 1 Galatasaraylı var teklif yapıyolar yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nondayı feshedip Arda'nın forvet oynadığı mı? Jo diye bir çocuk almıştık, Avrupa Ligi'nde oynatamamıştık. Adnan başkan ne kadar kötüymüş ya!
Bu arada o olayda aklimda kalma sebebinde konunun geçtiği sayfada bir altta senin yorumun olması. Aklımda senmissin diye kalmış. Tamamen rüzgarın azizligi olayiSana bir şey demiyorum hocam yanlış anlama ama adamlar bana yalan söylüyorsun diyor.
Onu vurgulamak için örnek verdim. Yani olabilir böyle şeyler her şeyi %100 hatırlayamayız zaten.
Saçma sapan bir durumun içine girdim. Ben kendi halinde görüşümü açıklayıp geçen biriyim.
Asıl komik olan algı yapıp rakiplerin ekmeğine yağ sürüyormuşum. Öyle bile olsa benim burada yapacağım algıdan ne olur, kime ne etkisi olur?
Blas ı yorumlaFb Erencan Yardımcı'ya transfer teklifi yapmış.Transfermarkt sitesinde öyle gösteriyoNerde eski 1 Galatasaraylı var teklif yapıyolar yav
![]()
İstediğim 1 oyuncu kanksta Rennes satmaz.Rieder ve Blas'tan 1'ini alırız diyodum da Rieder sakatlanınca o transfer işi yaza kaldı bence..Blas ı yorumla
Ne olducildirmak üzereyim
cildirmak üzereyim
Rieder anca sezon sonu olur bu dönemde transfer yaparsak oynatamayiz 3. Kulübü oluyoruz.İstediğim 1 oyuncu kanksta Rennes satmaz.Rieder ve Blas'tan 1'ini alırız diyodum da Rieder sakatlanınca o transfer işi yaza kaldı bence..