Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasalic mi gelecek, Blas mi gelecek? Birileri gelsin, takım çok sırıtıyor. Orta saha yok gibi bir şey, 6 numara ile oyun kuruyoruz.

valla sachayi hic aramadik helal olsun, belki gec geldi goller belki zorlandik ama ben böyle bir futbol uzun zaman izlemedim harikaydik, eksik olan sadece gollerdi. mükemmel bir futbol vardi.

Evet Sn. Yönetim, güldük eğlendik, transferler nerede? Şampiyonluk yolunda dar bek rotasyonundan en iyi bekini satıp halen yerini dolduramamak neyin nesi?

Ben taraftarım muhasebeci değil, tükürmüşüm 30 milyon euroya, bek alın bu takıma, şampiyonluğu satmayın.

Şu ikisini alın gelin eze eze yenelim önümüze çıkanı..

Andreas Schjelderup&Breivik

Biri mertens in yerine diğeri demirbay ın yerine ..uçururlar bizi

Geçen sezonun devre arasından beri Sergio'nun yerine adam alınması lazım. Bu eksikliğimiz yüzünden CL den elendik. Şimdi göz göre göre ligi de kaybedeceğiz. Neyi bekliyoruz arkadaş, şimdiye kadar neden hazırlık yapmadınız?
Üstelik aldığınız sol bek dandik çıktı, oraya ve sağ bekimizi sattığınız için oraya da transfer yapmanız gerekiyor.

Neden yapmıyorsunuz, hadi transfer yapmıyorsunuz açıklama yapın.

GE_iM7oXcAEaWCb

Sol bek Barış oynasın ama bu takıma 2 tane orta saha alınsın biri 8 numara biri 10 numara dilek değil istektir. Mertens bile 8 numaraya kayınca daha iyi futbol oynuyoruz bunu ciddi anlamda sorgulamak lazım.

Demirbay ve ndombele güvenip mi orta saha istemiyor hoca? Orta sahamız torrea olmasa inanilmaz vasat.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek+ OS kesin alınsın, sol bek acil ihtiyaç değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt