Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekler idare eder bir şekilde ama 1 tane skora direk katkı yapabilen adam lazım öncelikle
@Okan Özkan bu arda harbi gay mi? o nasıl ses öyle
İdare eder diyenlerin Galatasaray liligindan şüphe etmek gerekir. İdare etmiyor görünüyor. 2 tane Boey modeli bek lazım Akanımm kuzukuzugeldimimNasil idare eder rtas yapma, orjin bek kalmadi takimda sos veriyor
Bizim Erce Kardeşleri almamız lazım en azından Arda Kardeşler bizim maçlara atanamaz.
Bütün iç saha maçları uyarı niteliğinde olmaya başladı sanki. Kayseri İstanbul bu maç vsvsBu maç yeterince uyarı olmuştur. Kalan günlerde gerekli yerlere transfer yapmak yönetimin görevi. Her maç böyle olmaz. Bu alınan puan Okan Hoca ya yazar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu takımın taktiğinin en önemli parçası bekler. Ne Kaan ne de Berkan asla olmaz. Kaan çok ağır. Dubois falan da sakin gelmesin. Bize ağır pasör bek lazım değil. Boey modelinden devam etmek zorundayız. Ve bize 2 tane acilinden bek lazım. Yoksa bu sene havlu atarız. O kadar önemli
konuşmaya başladığında tv ye bakmıyordum. Dedim maç ile kerimcan durmaz ın ne işi var. baktım ardaymışya topsa top banane
şikeci bir top olması beni ilgilendiren
mamalanmış gibiydi lavuk
Nasil idare eder rtas yapma, orjin bek kalmadi takimda sos veriyor