Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç yeterince uyarı olmuştur. Kalan günlerde gerekli yerlere transfer yapmak yönetimin görevi. Her maç böyle olmaz. Bu alınan puan Okan Hoca ya yazar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samsun maçına kadar hemen 2 transfer yarın çabuk. Karda basladi lan ucuslar iptal olmadan adam getirin aloooi

Torreiranin yanina defansi en az orta seviye olan ve arada bi adam gibi sut cekebilen 8 no lazim

1706557228484.webp

Bu arada 2 penaltı yine göt altına gitmiş maçta

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç yeterince uyarı olmuştur. Kalan günlerde gerekli yerlere transfer yapmak yönetimin görevi. Her maç böyle olmaz. Bu alınan puan Okan Hoca ya yazar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bütün iç saha maçları uyarı niteliğinde olmaya başladı sanki. Kayseri İstanbul bu maç vsvs

Bu takımın taktiğinin en önemli parçası bekler. Ne Kaan ne de Berkan asla olmaz. Kaan çok ağır. Dubois falan da sakin gelmesin. Bize ağır pasör bek lazım değil. Boey modelinden devam etmek zorundayız. Ve bize 2 tane acilinden bek lazım. Yoksa bu sene havlu atarız. O kadar önemli

Ben katılmıyorum bu görüşe bekler ayağı düzgün olduktan sonra o kadar önemli değil lig için.Neden dersen zaten kapanıyor rakip 11 kişi her türlü göbek ataklar önem kazanıyor bekler gelip içeri açılan kanatlara verse yeter.Kaan ve berkan boey ve angelino’dan kötü orta açmadı bence.Devre arası bunlardan çok daha iyi afam bulmak kolay değil gibi geliyor bana…

5 direk -2 tane santimlik ofsayt -2 tane verilmeyen penaltı oğlum biraz şans olsa 10 tane atacagimiz maç 2-1 bitti zar zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt