- 15 Aralık 2011
- 18.562
- 7.316
- 1.513
Zaha nın şutu da çok temiz bu arada
Şok klas adam orada yakın direğe vurmaz çoğu kazma…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha nın şutu da çok temiz bu arada
40 milyon euro. 39,5 a randevu bile vermeyiz. Her maç 2 değişik bazen 3 değişik pozisyonda oynayabilen başka bi adam var mı ?Enfes bir gol,bu adam çok durmaz bizde zaten fizik kalitesi dünya çapında…
blas mı 8 pasalic mi?
gs topçusuna iftiradan umarım kolluk kuvvetleri gereğini yaparkerem aktürkoğlunu şu maçda savunmak Galatasaraya ihanettir
sesimi çıkarmayayım dedim ama artık yeter
herif resmen kendi kişisel şovunun peşinde sadece!!!!
gidiyorsan git bizim böyle topçulara ihtiyacımız yok!!!!
keremin kişisel şovunu algılayamayanlar gitsin badminton izlesin!!!!
topu sürüp kaptıracaktı bak olm prof futbol oynamadım ama o top benim önümde kalsa 2 oyuncuyla birlikte ya içeri sokardım yada birinin kaburgası falan parçalanırdı.var üstad yayındalar@Emre Zeytinli seninkiler var mı
40 milyon euro. 39,5 a randevu bile vermeyiz. Her maç 2 değişik bazen 3 değişik pozisyonda oynayabilen başka bi adam var mı ?
Sakın almayınErtan Süzgün: ''Galatasaray'da yerli sağ bek listesinde Zeki Çelik ilk sırada ancak oyuncuya Avrupa'dan isteyen takımlar var. Kariyerine Avrupa'da devam etme ihtimali yüksek.''
Tuna Köse Gs deBu arada zaha artık olmuş durumda ben mi kurtaracağım olm tavırlarını bırakmış yangını içine kadar almış en kötü karambol falan bir şekilde içerdeki maçlarda baskıyı hissettirir. Olmayanları da olmasa da olur ciddiyim. Adam boş kaleye şut atamadı yatopu sürüp kaptıracaktı bak olm prof futbol oynamadım ama o top benim önümde kalsa 2 oyuncuyla birlikte ya içeri sokardım yada birinin kaburgası falan parçalanırdı.
Sen prof futbolcusun ilk topta plase bıraksan kale içinden izleyecekler.
Anlaşılan o ki antrenman tekniklerimiz bitiricilik anlamında yetersiz geliyor gidin tesise akıllı pas, şut sistemi kurun transfer falan yapmayın bir ay şut ve pas çalışan adam pozisyon kaçırmaz o da bize yeter zaten
Ne 20 si, 40+. 39,5 a randevu vermem, gönderilen ilgi kağıdını gönderen takımın münasip .. neyse.Barış 20+ yapar Bencede
Ferdi denen Lavukdan da kat kat iyi oyuncu her pozisyon için söylüyorum hiç bir pozisyondan da çekinmiyor her yerde aynı üstün performans