Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem aktürkoğlunu şu maçda savunmak Galatasaraya ihanettir

sesimi çıkarmayayım dedim ama artık yeter

herif resmen kendi kişisel şovunun peşinde sadece!!!!

gidiyorsan git bizim böyle topçulara ihtiyacımız yok!!!!

keremin kişisel şovunu algılayamayanlar gitsin badminton izlesin!!!!

Yaw sol bek değil sağ bek lazım kaanla olmazz barış kotarır solu

Takımda as mevki sol bek ve sağ bek olmamasına rağmen bu takımın önceliği 8 ve 10 dur. Acil Wendel ve Blas olursa bı tane sağ bek

kerem aktürkoğlunu şu maçda savunmak Galatasaraya ihanettir

sesimi çıkarmayayım dedim ama artık yeter

herif resmen kendi kişisel şovunun peşinde sadece!!!!

gidiyorsan git bizim böyle topçulara ihtiyacımız yok!!!!

keremin kişisel şovunu algılayamayanlar gitsin badminton izlesin!!!!
gs topçusuna iftiradan umarım kolluk kuvvetleri gereğini yapar

Bu arada zaha artık olmuş durumda ben mi kurtaracağım olm tavırlarını bırakmış yangını içine kadar almış en kötü karambol falan bir şekilde içerdeki maçlarda baskıyı hissettirir. Olmayanları da olmasa da olur ciddiyim. Adam boş kaleye şut atamadı ya :asd: topu sürüp kaptıracaktı bak olm prof futbol oynamadım ama o top benim önümde kalsa 2 oyuncuyla birlikte ya içeri sokardım yada birinin kaburgası falan parçalanırdı.
Sen prof futbolcusun ilk topta plase bıraksan kale içinden izleyecekler.
Anlaşılan o ki antrenman tekniklerimiz bitiricilik anlamında yetersiz geliyor gidin tesise akıllı pas, şut sistemi kurun transfer falan yapmayın bir ay şut ve pas çalışan adam pozisyon kaçırmaz o da bize yeter zaten

40 milyon euro. 39,5 a randevu bile vermeyiz. Her maç 2 değişik bazen 3 değişik pozisyonda oynayabilen başka bi adam var mı ?

Vallaha bende 20 milyona fln gülüp geçerim,yaptığı gelişimde çok değerli,bu şekilde 1 sezon daha devam etsin rekoru kırar türkiye’nin.

Bu arada zaha artık olmuş durumda ben mi kurtaracağım olm tavırlarını bırakmış yangını içine kadar almış en kötü karambol falan bir şekilde içerdeki maçlarda baskıyı hissettirir. Olmayanları da olmasa da olur ciddiyim. Adam boş kaleye şut atamadı ya :asd: topu sürüp kaptıracaktı bak olm prof futbol oynamadım ama o top benim önümde kalsa 2 oyuncuyla birlikte ya içeri sokardım yada birinin kaburgası falan parçalanırdı.
Sen prof futbolcusun ilk topta plase bıraksan kale içinden izleyecekler.
Anlaşılan o ki antrenman tekniklerimiz bitiricilik anlamında yetersiz geliyor gidin tesise akıllı pas, şut sistemi kurun transfer falan yapmayın bir ay şut ve pas çalışan adam pozisyon kaçırmaz o da bize yeter zaten
Tuna Köse Gs de

oyuncu satmaya ne kadar meraklisiniz. kerem gitsin o gitsin bu gitsin.

bu takimda yeterince oyuncu gitti. bir tek su tete denilen herifin artik yollanmasi lazim. hep savundum ama olmuyor.

artik su transferleri zahmet olmazsa yapin.hoca ve biz cinnet geciriyoruz her macta.

Kaan çok yavaş ve 2 hafta 90 dakika oynarsa önümüzdeki 3 ay keremi berkanı hatta teteyi falan sağ bekte görürüz.
İç sahada gerekiyorsa 3lü defansa koyalım ama bekte olmaz yapmayın etmeyin hata ederiz.

karşında tamamen kapanmış bir takım varken bek performansları yanıltıcı olabilir. barış idare eder berkan idare eder demek zor bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt