Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeki iyi futbolcu ama bize çok büyük artı katmaz bence çünkü kaan ayhan tipinde bir oyuncu.Teknik sakin ayağı temiz ama büyük artısı yok kaana göre alırsak hızlı sürekli atağa katılabilen çakma boey lazım bize…

Muslera 1
Nelsson 2
Zaha 3

Lider oyuncular böyle maclarda belli eder kendini .Muslera takimi macta tuttu, Zaha maci aldi. Nelsson da masallah stopere niye 10 kagit ödediniz diyor.

blas vs pasalic

1706558056698.webp

Skor olarak geriye düstügümüz her kapanan takima karsi inanilmaz riskli oyun oynuyoruz, bizim arkasi maden. Oraya hantal Zeki Celik falan koyarsak elek oluruz.

Hep gidiş haberleri denk geliyor bana geliş yok. Tek yön çalışırsak şampiyonluk da gider.

Şahsi fikrim Kereme verilen şans sabırın Halile verilmesi gerekir. Kerem 30 top kaptırır ses yok, garibim Halil 1 top kaptırır ortalık yıkılır, yahu şu adama biraz destek olalım lütfen yahu, inanın çok büyük potansiyeli var, tabi yerinde kullanılırsa. Okan hoca mecburen forvette kullandı, bi dünya tepki aldı çocuk boşu boşuna. Onun yeri sağ sol açıklar veya 2. Forvet.

kerem aktürkoğlunu şu maçda savunmak Galatasaraya ihanettir

sesimi çıkarmayayım dedim ama artık yeter

herif resmen kendi kişisel şovunun peşinde sadece!!!!

gidiyorsan git bizim böyle topçulara ihtiyacımız yok!!!!

keremin kişisel şovunu algılayamayanlar gitsin badminton izlesin!!!!
Yedek olabilir dinlenebilir

Gulduk, eglendik bu kadar yeter. Bu takim boyle giderse mutlaka takilir bir yerde. Derhal sorumluluk almali ve en az maliyetle eksik noktalari guclendirmeliyiz.

Verim alamadigimiz Ndombele ve Tete var. Bunlarla yollar ayrilmali, Bakambu'nun satisi da olasi. 3-4 transfer yapilmali. Sag ve sol bek, orta saha ve #10. Tete'den gelecek para ile orta saha veya 10 numara almaliyiz. Bekleri kiralik isimlerle cozmek daha dogru olur.

gs topçusuna iftiradan umarım kolluk kuvvetleri gereğini yapar

yauv 3 tane topuk pas denedi üçünüfe kaybetti poz yedik

en az 4-5 kere yanında adam boşken veyahut bek koşu atmişken 2 kişinin tuttuğu icardiye fantazi pas atmaya çalıştı kaptırdık poz yedik

top ayağına geliyor topa koşacağına topu ayağına bekleyip rakibe topu kaptırdı poz yedik

3-4 metreye basit pas hatalarına değinmiyorum bile

bu ne yaaaaa

sezon başından beri susuyorum hiç eleştirmedim ama geçen maç 2 gol attı ya messi gibi takılıyor beyefendi!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt