Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeytan diyor Ndombele, Tete, Angelino yerine bunların toplam maaşını Talisca'ya ver ve getir. Leblebi gibi gol atsın. Yazın da defalarca yazdım. Icardi dışında golcümüz yok. Zaha biraz destek oluyor ama yetmiyor. Skorer, dar alanda becerikli bir oyuncu lazım kere lazım.

Şeytan diyor Ndombele, Tete, Angelino yerine bunların toplam maaşını Talisca'ya ver ve getir. Leblebi gibi gol atsın. Yazın da defalarca yazdım. Icardi dışında golcümüz yok. Zaha biraz destek oluyor ama yetmiyor. Skorer, dar alanda becerikli bir oyuncu lazım kere lazım.
Bugün olsaydı net 4 golü vardı.

Okan hoca sag ve solbek istiyorum baska birsey istemiyorum diyor. Siz orta saha ve forvet isini unutun.

1-2 milyon euro'nun hesabini yapacak durumda degiliz. net bir sekilde acil nokta atisi transferlere ihtiyacimiz var. isin ucunda sampiyonluktan öte sampiyonlar ligi ve kazanilacak 40-50 milyon euro para var önümüzdeki sene icin. boey 30 getirdiyse düzenli sampiyonlar ligi katilimi milyar milyar TL olarak bize geri dönecek.

o profil lazım bize doğru ama Talisca'yı geçelim yav. paracı herif her ne kadar yetenekli olsada

Maçı kazanmışız zor 1 maç herkesin sevinmesi gerekirken ıslıklandı diye trip atıyo.Kerem'den yazın kurtulmak gerek..

Şahsi fikrim Kereme verilen şans sabırın Halile verilmesi gerekir. Kerem 30 top kaptırır ses yok, garibim Halil 1 top kaptırır ortalık yıkılır, yahu şu adama biraz destek olalım lütfen yahu, inanın çok büyük potansiyeli var, tabi yerinde kullanılırsa. Okan hoca mecburen forvette kullandı, bi dünya tepki aldı çocuk boşu boşuna. Onun yeri sağ sol açıklar veya 2. Forvet.
Halil tek forvet denendi ve olmadığı görüldü ama bu adam çevresindekileri oynatabilen bir özelliği var. Ve böyle maçlarda Icardi Halil başlanması gerekiyor kesinlikle.

Tete nin satılmasına kesinlikle karşıyım..

Gerekirse 1.5 yıl kiraya gönderilsin ama kesinlikle satılmasın

Alacağımız sol bekin Barış kadar sol bekte verim verebileceğinden emin değil.

Hem takımın boy ortalamasını artırıyor, hem atletizm katıyor. Ofansif anlamda katkısı ortada. Defansif açıdan henüz pahalıya patlayan bir hatasını görmedim

Yav Haluk kullandığın çeviri eklentilerinden biri açık kalmış işte başlatmayın muhabbetinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt