Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşıldı yonetim hiçbir planı yok, ndombele gibi 2 iteleme adam alacaz. Yine net isimler yok. Yazıklar olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defolsun gitsin hala niye uğraşıyoruz.
Senin elinde, o Rıdvan denen çapsıza ayakkabı bağlatacak Barış var. 4 aylığına gelcekmiş oynayıp milli takıma gitcekmiş, ayyyy bilmem neyim. Sen acaba bırak 11 i, kadroya girebilcen mi. Berkan ın yedeği olabilirsin belki. Zaten o da biliyo yedek olacağını da o yüzden gelmek istemiyo.

Rıdvan Yılmaz'ın tercihi, Avrupa Şampiyonası'ndan dolayı 4 aylığına Türkiye'ye gelmek. Galatasaray ve Rangers, opsiyon koymak istiyor. Oyuncu, şu anda ikna edilemiyor. (Ertan Süzgün)
Rıdvan ı Montellanın düşündüğüne dair herhangi bir emare de yok aslında ortada değil mi Adminim

adaş hocam seni çok eleştirdim hakkını helal et allah biliyor ya niye eleştirdiğimi onun için içim rahat senide çok seviyorum

ama bu takıma ortasaha aldırmamak nedemek ya
yapma etme kendini bitirirsin sen şu ortasahalara rağmen bunları başardın adam gibi 8 ve 10 no olsan çok daha fazlasını başarırsın

güvenme mertense filan bu adam geçen senede şubatdan sonra düştü

yapma gözünü seveyim

futbolcularını çok sevebilirsin ama ortasahan boş!

adam akıllı 1 tane ortasahan var yapma etme gözünü seveyim

hem sağ hem solbek iste
ama ortasahada iste

bu yönetimin sana borcudur bu!!!!
hakkında helaldir isteyebilirsin

bu arada ft olsa çoktan yönetimi yemişti
işte biz bu yüzden ft hocamızı sildik
senide bu yüzden sevdik

ama yinede iste!!!!!!

Herifler para kazanmak için ne oyun çevirmiş ya.

Orta saha almazsak bittik biz bek falan bile bir şekilde gider fakat mertensle sezon bitmez.Bittik biz bittik ya

Bekler o kadar farketmez dedim ama hoca farklı düşünüyor demekki.Saygı duyuyorum.
Umarım acele ile hatalı adamlar alıp boey’den gelen parayı çarçur etmeyiz…

Erden başkan yazdan beri transfer konusunda büyük sıvadı neden onu diyorum çünkü o iş onun elinde hiç böyle performans beklemiyordum açıkçası

Beyler bizim anlaşılan o ki sol bek içinde ilerlemiş bir çalışmamız yokmuş. Hep akşam pazarı olayı can sıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt