Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca bek demiş, orta saha transferi düşünmüyor demek hoca. Orta saha çok önemli oysa ki. Fırsat hamlesi ndombele gibi iş yapmayan adam aliriz ancak orta sahaya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işin bu noktalara geleceğini bilsem kesinlikle Bakasetas gelsin derdim orta sahada net bir eksiklik göze çarpıyor. Bekleri zaten söylemeye gerek yok

Okan Buruk: "Başkanımız ve yönetimimiz bize destek veriyor. Başkanımız ile de konuştuk Erden bey destek oluyor. Cuma gününe kadar hızlı şekilde bir sağ bir sol bek transferi yapmamız gerekiyor. Çok büyük çaba sarf ediliyor. 3 gün boyunca tesisten çıkmadık oyuncu izliyoruz."

Okan Buruk: "Başkanımız ve yönetimimiz bize destek veriyor. Başkanımız ile de konuştuk Erden bey destek oluyor. Cuma gününe kadar hızlı şekilde bir sağ bir sol bek transferi yapmamız gerekiyor. Çok büyük çaba sarf ediliyor. 3 gün boyunca tesisten çıkmadık oyuncu izliyoruz."
Avrupa'ya verilecek liste çarşamba son değilmi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Ece Kamada alınmalı diyor. #10 ve bu tip tıkanan maçlarda #8 olarak rahat oynar diyor.

İzlemedim Kamadayı ama sayın Ece haklı olabilir.

Boey’in gidişi sürpriz oldu sanırım,uzucu bir haber…

İki bekle transferi ile kapatırsak yazık olur. Hele Ziyech'in de ayrılma durumu varsa mutlaka golcü/asistçi bir orta saha lazım.

Erden başkanım şu takim ve hoca, hakkaten çok güzel takviyeleri hakediyor. Eldeki en iyi oyuncularından birinide yolladık, lütfen ama lütfen, bu satten sonra kaybedilen her puan kaybı ve başarısızlık net size yazar, sizin devam etmenizi sizin yönetimde olmanızı çok istiyorum. Şu seçim arefesinde elde de para, kontenjan sorunu yokken lütfen ama lütfen ses getiren bi transferler yapın unutmayalımki artık yabancı basını bırak Uefa bile takip ediyor takımımızı,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt