Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon transfer listesinde mi?

Okan Buruk: "Çalışmalar sürüyor. Assignon o isimlerden birisi ama direkt olarak görüşmemiz olmadı. Birçok isim var."

8/10 oynayabilen biri diyordum ama hem 8 hem 10 alınmalı bu takıma. Merkezde top alıp kullanabilen oyuncumuz yok. Oliveira sakat, Ndombele umutsuz vaka, K.Demirbay papatya falı, Mertens de 37 yaşında ve bu kadar yükü kaldıramıyor. Torreira'nın önüne 2 net oyuncu bu takımı güle oynaya şampiyon yapar.

Assignon transfer listesinde mi?

Okan Buruk: "Çalışmalar sürüyor. Assignon o isimlerden birisi ama direkt olarak görüşmemiz olmadı. Birçok isim var."

Rıdvan Kazımcan’ın yerine gelecekse ve bir de as sol bek alacaksak ben razıyım. Ama yedek için fazla maliyetli olur bu durumda da.
Biz başakşehir değiliz Zeki Çelik Rıdvan vasatlarını getirmesinler sakın transfer diye

Cok feci bir pr yapıyorlar ama icraat zayıf bu sene.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef rengim hayal kırıklığı oldu bende bu sene maalesef ki geçen yıl o kadroyu kuran bu yıl Cl gibi bir gelir ve platformda varken beklentim çok yüksekti ama isim uğruna bitik adamlara gittiler.

8-10 oynayabilecek kısa vadede daha iyi bir çözüm kesinlikle yok o fırsat da kaçtı işte. Ndombele ve Demirbay gibi istikrarsız, yetersiz adamlara muhtaç kaldık
Baba günlerce Bakasetas Kızartması yedim totem yaptım ama gelmedi, burda herkes bana çullandı. You are dismissed dediler, kapının önüne koydular aç susuz bıraktılar. Kursağımdan bir parça lokma geçtiyse @Alper Altun adminimin sayesindedir 🙏❤️

Ben orta sahaya transfer noktasında söylemlere bakarak pek hevesli olamıyorum. Sağ ve sol bek normal olan ve aciliyeti olan transferler, eğer olur 8,5/10 numara transferi edecek isek bu isim Avrupa listesinde olmaz muhtemelen. Bu durumda lig için fırsat olur ise diye düşünüldüğü için şartlar uygun olmaz ise takviye olmayabilir Mertens'in bulunduğu bölgeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt