Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Yasli bek almayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzüldüm.
Acilen 10 k posta ulaşmamız lazım ekibimizin hayrı için
Ajax in Ten Hag li kadrosundaydi banko oynuyordu ama izlemedim. İzleyen biraz tanimlayabilir mi ?Erden Timur’u çok seviyorum ama bu iş onun özgüvenine bırakılacak kadar basit bir hadise değil.
Tagliafico Stellar futbolcusuymuş baktımda. +30 ve düşüşteymiş.
Yine kaldık menajer önerilerine
Acuna geleceğine Tagliaficoya kefilim. Hırssa hırs dünya kupasiysa onda da var.Erden Timur’u çok seviyorum ama bu iş onun özgüvenine bırakılacak kadar basit bir hadise değil.
Tagliafico Stellar futbolcusuymuş baktımda. +30 ve düşüşteymiş.
Yine kaldık menajer önerilerine
Suan orta sahada Ndombele gitmeden kimseyi almayacagiz gibi duruyor.Hem Sivas hem de Antep maçında golü yedirdi. Çok top kaybediyor ağır kalıyor. Bize hızlı adamlar lazım abi ya
Değiştirerek kullanıyorsun 1 futbolcu etmiyorlarKerem Demirbay orta sahada yumuşak kalıyor. Bu bölgeye oyuncu bakıyor musunuz?
Okan Buruk: "Orta sahada çok oyuncumuz var. Değiştirerek kullanıyoruz. Ana düşüncemiz ilk planda sağ bek, sol bek. Çok acil almalıyız.
Diğer mevkilerle ilgili ise birçok fırsat çıkabilir."
transfer dinamik bir süreçYaşan çok belli olurdu.İlgilenmiyoruz deyip 1 gün sonra hacı kaç para sizin zenci uşak dese olmazdı.
Ben hemen bir posta atıp, duşumu alıp geliyorum Emremmm sen ne dersen oAcilen 10 k posta ulaşmamız lazım ekibimizin hayrı için
Bende bir postaya gidiyorum o haldeBen hemen bir posta atıp, duşumu alıp geliyorum Emremmm sen ne dersen o![]()