Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.211
- 18.376
- 1.338
Mehmet Özcan: ''Galatasaray ile Marsilya arasında transfer görüşmeleri yapılıyor. Masadaki isim Fransız milli sağ bek Jonathan Clauss.''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi oradan futbol ulemasi gibi geciniyorsun. Ne fm si ne fifasi. Asil bunlari takip eden büyük ihtimalle sensin. Acuna gibi devsirme sonradan bek olmuş, suanda formsuz ve sakat olan adami gelmis bide devre arasi gelecek uyum sorunu olmaz diyorsun. Ndombele gibi beklersin hazir olmasini her hafta 10 dk oynatarak. Engellemezsen ben engellerim bu saatten sonraNe anlatıyorsun birader sen. Bana top mu öğreteceksin sen. Git Fifa FM takıl ötede. Transfermarkttan topçu falan değerlendir. Bastım engeli. Vasatlıkla muhatap olmuşum haberim yok.
Maasdombeleyi göndermek neden bukadar zor hala anlamadım hocanın umudumu var acaba
HayırMehmet Özcan: ''Galatasaray ile Marsilya arasında transfer görüşmeleri yapılıyor. Masadaki isim Fransız milli sağ bek Jonathan Clauss.''