- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Şurda kafasını çevirip başını yana sallaması mahvetti beni. Bu çocuk bunu hak etmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum adına özür dilerimForum kendi evlatlarına hor davranıyor
Ekli dosyayı görüntüle 232674
31 yaşında iyi para isterler olmaz bu iş.
Golu atmadan önce aynisindan yapti o diregi yalayip gecmisti. Ikinci diregi şapti kaleye girdiZaha nın şutu da çok temiz bu arada
Bu cocuga cok ayip ediliyor. Gecen sezon bu takimi sampiyon yapti, bu sezon kritik golleri asistleri var. Cok formsuz ve kotu oynuyor bir suredir, takim oyununu da bozuyor pas hatalariyla eyvallah. Ama bu yapilan cok ayip. Bek gelince zaten muhtemelen bir sure kulubeye donecek, Zaha Baris kanatlari alir.
Şurda kafasını çevirip başını yana sallaması mahvetti beni. Bu çocuk bunu hak etmiyor
Bence direkt ön dişini çekelim, hiç uzatmayalımAnonscunun kulagi cekiliyor.
Takımda istenmeyen adam olduğu için kendiler önermiş. Clauss iyi teklif gelmezse gitmem demiş31 yaşında iyi para isterler olmaz bu iş.
60.dakikada sag beke kaan sol beke baris gecer bunlar alinirsasola tagliafico sağa clauss ee nerde kaldı pres sürekli baskı oyunu 32 yaşında beklerle bu oyunu nasıl sürekli hale getirebiliriz
Alıp yorum yaptım ya angelino 2 olur 3lü beki diye üstad ayıp ettinUlan haberi 15 dk önce attım, forumdan kimse dikkate almadı. Bir Mehmet Özcan görüp sallama haber yapmış![]()