- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
Panik transfer zamanı
-sir burak diemond
-sir burak diemond
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bek olayında full paket ligue-1 gidiyoruz neden yau :d
Valla hocam ben tagliafico vs acuna olayindan dolayi tagliafico dedim. Kiralik gelecekse bu ikisinden biri diye. Yoksa bende isterim genç potansiyel birini. Ama masanin üstüne bu ikisi koyulmussa son tercih için o zaman seçerim. Yoksa iki bekte max 25 yasinda adamlar olmalıBi isim çıkıyor bi renktaş tam aradığımız adam diyor sonra bi renktaş aradığımız adam değil diyor. Bunun için makul maliyetli transferler de yönetim taraftarı fazla ciddiye almamalı
+1905Bize pres kirici dribling yapabilen iyi uzun top atabilen orta saha lazim.
Devre arasinda kimse kullandigi oyuncusunu birakmaz!
İki oyuncu arasından tercih edilecekse dediğin gibi biri seçilebilir. Ama ismi geçenler hakkında yorumlara bak zıt yorumlar ben ondan diyorumValla hocam ben tagliafico vs acuna olayindan dolayi tagliafico dedim. Kiralik gelecekse bu ikisinden biri diye. Yoksa bende isterim genç potansiyel birini. Ama masanin üstüne bu ikisi koyulmussa son tercih için o zaman seçerim. Yoksa iki bekte max 25 yasinda adamlar olmalı
Bizimkiler kiralık ister bonservis vermek istemezler Marsilya bunu kabul eder mi? Önermiş olsalar da bonservisle önermişlerdir herhalde.Takımda istenmeyen adam olduğu için kendiler önermiş. Clauss iyi teklif gelmezse gitmem demiş
Okan Buruk: "Sergio Oliveira da olsa direkten dönen şutlarımız 30-35 olacaktı demek." (Gülerek)
muhteşem bir adam yaw forumda olsun isterdim