- 6 Eylül 2014
- 93.326
- 64.216
- 4.608
Maçı izlemeyenler izleyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyor ki işte. Hayatı boyunca bir kere izlememişTagliafico da agresif bayagi, o da sokar tekmeye kafa.
ndombele daha yetenekliZaha yetenek olarak takımın açık ara en yetenekli futbolcusu şuanda tam bir kanat oyuncusu ama ofansif orta saha özelliklerinide barındırıyor ince pasları var iyice daha içine çekmemiz lazım zahayı
Ndonbele harbiden bi 15 kilo verse kafayı da sahaya vursa donunda sallıcak ligi ama kafada bitirmiş adamndombele daha yetenekli
Gerekirse daha kotu sartlarda baska kuluplere verilmeli oyuncularimiz. Sivas, Basaksehir, Kasimpasa, Rize, Kayseri, Hatay vs vs gibi kuluplerler hicbir ticaretimiz olmamali.Ndombele is yapar diye verdik
Al-Shabab haberleri epey çıktı ingilterede bakalım ne olacak...Bakalım Ziyech gidiyor mu kalıyor mu?
Arabistan'da son gün transferler için.
Muğdat okudum uyku vaktim gelmis benimMUSLERA
SANCHEZ
NELSSON
TORREIRA
ZAHA
MERTENS
ICARDI
BAKAMBU
ZIYECH
OLIVEIRA
TETE
NDOMBELE
12 yabancidan 5'ü muglak
Çok fazla 1 e 1 kalamıyor bunu 8 numara eksikliğine bağlıyorum daha hızlı topu döndürmeliyiz.Kerem D. ağır kalıyor...Zaha yetenek olarak takımın açık ara en yetenekli futbolcusu şuanda tam bir kanat oyuncusu ama ofansif orta saha özelliklerinide barındırıyor ince pasları var iyice daha içine çekmemiz lazım zahayı
Coluğu çocuğu var adamın yazık yav kalpten öteki tarafa mı göndermeye niyetlisin herifi.Kamada gelse Mertens sağ iç Kamada sol iç gibi oynasa olmaz mı Dubois döndür transferi kapat.
Son iki sezonda maç sayısı çok yüksek bu yaşta enteresan, yinede istemem amaFrank Fabra'nın yaşı 32 değildir net 36'sı var.![]()
Öyle ama devre arası düzgün adam bulmak çok zor Bayern boşuna vermedi o rakamları...yaza kim öle kim kala