Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akşam cevap alamadım. Gece nöbeti tayfa daha iyi bilir. Torreira'nın kontratının uzatıldığı doğrulandı mı? Yoksa henüz haber/duyum seviyesinde mi hala?

Barış'ın tekniği üst düzey olmasa bile sol bekte atletik özellikleri rakipleri paramparça yapıyor Locko alma imkanımız varsa yeni Boey satışından örnek gösterip sonraki satıştan pay ile ikna etmeye çalışalım 8 m euro + kardan %20 pay fena olmaz.
Umudum bizim beklerde oynayacak adamın fiziği çok iyi olmak zorunda. Kaan 2 maçta 1 dobrowski oluyor. Kaldırmıyor çünkü vücut. Barışta da o vücut var

Pay işini gerekirse %30 yapalim ve 6 milyon civarinda oyuncular alalim. Bjk bile %50 ile aldi.

Bu sene transfer dönemlerinde yönetim ciddi anlamda hayal kirikligi yasatmistir. Sampiyonlugu cok ince detaylar ve 1-2 mac belirleyecegi halde böyle kirik dökük kadrolarla maca cikmak büyük bir risk ve rezillik.
İstanbul ve Antep maçında rulet oynadık. İstanbul maçı yalan olmasın ilk başta bir şeyler eksik diyorum ama ne falan ulan dedim Boey yok.

Assignon, Locko, Senaya vb. isimler uzun süredir izlenmiyorsa körü körüne bonservis vermeye gerek yok. İstenen paralar Boey'deki gibi 1m değil zira. 8-10m veremeyiz emin olmadığımız oyuncuya.

Assignon icin 12 den 8 inmisler
Senaya'yı alıp gelelim ya onlar 6+bonusa verirler belki. Assignon'da 8'e indilerse bonuslar ve pay ile daha aşağı çekilir. Salı yada çarşamba sağ ve sol bekin geleceğini düşünüyorum perşembe takımla ilk idmanlarını yaparlar hoca hazır görürse Cuma sağ yada sol bekten biri maça çıkar. Sağ bek bana Senaya yada Assignon olacak sol bek ise Rıdvan oalcak gibi geliyor bana bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt