- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bu sene transfer dönemlerinde yönetim ciddi anlamda hayal kirikligi yasatmistir. Sampiyonlugu cok ince detaylar ve 1-2 mac belirleyecegi halde böyle kirik dökük kadrolarla maca cikmak büyük bir risk ve rezillik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umudum bizim beklerde oynayacak adamın fiziği çok iyi olmak zorunda. Kaan 2 maçta 1 dobrowski oluyor. Kaldırmıyor çünkü vücut. Barışta da o vücut varBarış'ın tekniği üst düzey olmasa bile sol bekte atletik özellikleri rakipleri paramparça yapıyor Locko alma imkanımız varsa yeni Boey satışından örnek gösterip sonraki satıştan pay ile ikna etmeye çalışalım 8 m euro + kardan %20 pay fena olmaz.
İstanbul ve Antep maçında rulet oynadık. İstanbul maçı yalan olmasın ilk başta bir şeyler eksik diyorum ama ne falan ulan dedim Boey yok.Bu sene transfer dönemlerinde yönetim ciddi anlamda hayal kirikligi yasatmistir. Sampiyonlugu cok ince detaylar ve 1-2 mac belirleyecegi halde böyle kirik dökük kadrolarla maca cikmak büyük bir risk ve rezillik.
Kaan'ı bir maç daha oynatırsak perti çıkacak.Umudum bizim beklerde oynayacak adamın fiziği çok iyi olmak zorunda. Kaan 2 maçta 1 dobrowski oluyor. Kaldırmıyor çünkü vücut. Barışta da o vücut var

Baba kime talip olsak şu durumdayız.Pay işini gerekirse %30 yapalim ve 6 milyon civarinda oyuncular alalim. Bjk bile %50 ile aldi.
@Furkan Korkmaz Ne diyosun bu işe çözer misin yeni shevayı bize yoksa karı kız peşinde koşup yer misin bizim paraları?Abi mesela yollayacaksın @Furkan Korkmaz ı Ukraynaya Ukrayna ligini izleyecek, odasında nataşaları eksik etmicen. Yeni Shevchenko yu bulmazsa @Naci Liboş @Oral Sever @Feramuz Kayalar beni halı gibi silksin![]()
Güzel ve değerli bir toplantı oldu.
Senaya'yı alıp gelelim ya onlar 6+bonusa verirler belki. Assignon'da 8'e indilerse bonuslar ve pay ile daha aşağı çekilir. Salı yada çarşamba sağ ve sol bekin geleceğini düşünüyorum perşembe takımla ilk idmanlarını yaparlar hoca hazır görürse Cuma sağ yada sol bekten biri maça çıkar. Sağ bek bana Senaya yada Assignon olacak sol bek ise Rıdvan oalcak gibi geliyor bana bakalım.Assignon icin 12 den 8 inmisler
Hem shevayı hem de marşayı bir taşta 2 kuş@Furkan Korkmaz Ne diyosun bu işe çözer misin yeni shevayı bize yoksa karı kız peşinde koşup yer misin bizim paraları?
Sağlık ocağından rapor alırKaan'ı bir maç daha oynatırsak perti çıkacak.![]()
HuanmataToplantıda kimler var belli oldu mu?
Erden Timur vardı gerisi belli değil.Toplantıda kimler var belli oldu mu?