Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.179
- 49.011
- 2.968
Ahmet Kolap?Takip etmiyorum bayadır reis sakatlık falan bitirmiş olabilir adami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Kolap?Takip etmiyorum bayadır reis sakatlık falan bitirmiş olabilir adami
aurierin reel yaşı 39
Beratım trans arıyorsak bunun için transfer sezonunun açılmasını neden bekledik ki ?transı kapamış olabilirz.
Emrahım hem saha içi hem de saha dışında kullanacağız yani, ticari zekana hayranımZenci ve 30cm lik bek istiyorum
Çalışma yapılsa da 1 hafta kala kimsenin oyuncusunu normal fiyattan alamazsın. Ya fazlasını vereceksin ya da kiralık ile idare edeceksin. Şans yardım ederse de takımında istenmeyen bir adam düşürebilirsinCikan isimlere bakarsak menajer onerilerine kaldik gibi. Ben onceden calismalar yapilmistir diyordum.
Badu ndiaye bir yere gitmediyse onu alak 6 aylığına. Ulan orta saha transferi nasıl gündeme gelmiyor çıldıracam
Emrahım özel hayatını bu kadar çok anlatmana gerek yok, sende milli olacaksın az sabır .hani böyle bi tane yapsak sanki açılakcakmışız gibi
draguş şortunu katlamış , markoviç defansı arkası sarkıyor ama muslera ondan önce davranıyorSelamlar arkadaslar. Kafamda sanki hala Antep maçı oynanıyor sürekli djilobodji top uzaklaştırıyor gibi hissediyorum psikolojim bozuldu
Ziyech giderse sağ açığa da yedek kalmıyorOrta saha işinde yönetime koca bir eksi yazar. Yazdan beri devam ediyor şimdi sol bek ve sağ bek de eklendi üstüne
değilErtan süzgün yasaklı mı
Angelino’nun gidecegi 2 ay onceden belliydiÇalışma yapılsa da 1 hafta kala kimsenin oyuncusunu normal fiyattan alamazsın. Ya fazlasını vereceksin ya da kiralık ile idare edeceksin. Şans yardım ederse de takımında istenmeyen bir adam düşürebilirsin
Erayımm psikolojin bozulduysa Dijilobodji sadece top uzaklaştırmakla kalmıyor daha da ileri gidiyor gibiSelamlar arkadaslar. Kafamda sanki hala Antep maçı oynanıyor sürekli djilobodji top uzaklaştırıyor gibi hissediyorum psikolojim bozuldu
2 değil 3Angelino’nun gidecegi 2 ay onceden belliydi
murat sen çok depresifsin bugünlerde2 değil 3