Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.052
- 39.838
- 2.953
O evreleri gectik. Yakinda taraftar patlayacak rts. Dikkat etMaksat kolpa goygoy olsun zaman geçsin be rdas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O evreleri gectik. Yakinda taraftar patlayacak rts. Dikkat etMaksat kolpa goygoy olsun zaman geçsin be rdas.
21-22 yaşındaki adam için çok ağr geliyor bana - 24 25 yaşında adam gibi bek olabilir çalışırsa.yazık ederiz antebe
Oldu ikisine 30 milyon verelim-Locko
-Kumbedi
Müthis olur
al kardeşim sen de bunu hak ettınBenjamin Balcı gelmedi mi hala ?
o çocuk normalde sol açıktı altayda as sol açık ama sıfır katkı verince zaruriyetten sol beke evrilti mustafa denizli.bu adamda fizik güç yok poızisyon alma yok ikili mucadelede ayakta kalma yok.Galatasaray potansiyelinde biri değil olacağınıda sanmıyorum.Sen 20 yaşında güya sol bek olmana rağmen formanı 30 yaşındaki ömrünü sağbek olaarak harcamış dubuaya kaptirıyorsan bunun anlamı bu çocuktan kesinlikle bir yol olmazdır bence21-22 yaşındaki adam için çok ağr geliyor bana - 24 25 yaşında adam gibi bek olabilir çalışırsa.
Keltoşun arsenalin bırakmadıgın dan 1 aya haberi olur.BCT Rowe firsat transferi olabilir diyor