Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1706614428341.webp

ben çıktığımız oyuncuya geri dönme taraftarı hiç bir zaman değilim - Dubois diyruz çünkü bekimiz ya da yedeği güven vermiyor (yokluktan ismini benimsiyor herkes)

BAY açık pozisyonunda devam etmeli - tete giderse sağ açık bankodur (gerçi soldan hep sanki daha iyi iş yapıyor ama , iyi topçuda bana göre hangi taraf olduğu farketmez-ki geldiği zamana göre fizik gelişimi çok iyi, saha içi hırçınlığı tadında)

Mertens vadesini dolduruyor kendide söylüyor zaten-bekler ve 10 numaraya bu kadro AVL de de ilerler ligide alır.

sabırla bekliyorum.

Boey'nin gidisi ne suprizdir ne de on gun once belli olmustur. Ne yiyip iciyosunuz merak ediyorum. Adam gecen yaz gitmeye calisti hatta teklifler dusuk, SL'de piyasa yapsin diye gondermediler. Eger yerine bir hazirlik yapilmamissa ki pyle gorunuyor bu yonetimin hecen donemlerden ders almadigini gosteriyor. Her an her oyuncu gidecekmis gibi hazirlikli olmali ama gorunen o ki bu yasadiklarimiz hic degismeyecek.

ben çıktığımız oyuncuya geri dönme taraftarı hiç bir zaman değilim - Dubois diyruz çünkü bekimiz ya da yedeği güven vermiyor (yokluktan ismini benimsiyor herkes)

BAY açık pozisyonunda devam etmeli - tete giderse sağ açık bankodur (gerçi soldan hep sanki daha iyi iş yapıyor ama , iyi topçuda bana göre hangi taraf olduğu farketmez-ki geldiği zamana göre fizik gelişimi çok iyi, saha içi hırçınlığı tadında)

Mertens vadesini dolduruyor kendide söylüyor zaten-bekler ve 10 numaraya bu kadro AVL de de ilerler ligide alır.

sabırla bekliyorum.
Bunlar 10 no filan almaz bek alacakları bile şüpheli. Bırak Avrupa'yı lig gidecek elden

Angelino gidişi 12 yabancı kalıyor
Ndombelede de gitse 3 yabancı alınabilir
Oliviera sakatlığı da kritik
3 yabancı alınabilir
İsabetli tarnsferler yapabilirsek
Elimiz baya güçlenir
Fb 18 yabancı olmuş 4 kişi gidecek
Bir alternatif sıkıntısı çekilebilir orada
King Crespo Zajc vs konuşuluyor
Boşa kurşun atmamalıyız

Ziyech ve bakambu gidemez. Bunları gönderip transfer yapmazsak bizden hicbirsey olmaz. Elbet patlariz bir yerde. Samsun o maça benziyor
ikisininde samsun maçıyla alakası yok ki yav.

normalde de bakambu icardi sakatken hiç oynatılmadı - sonradan süre verilmeye başlandı nedense...
Ziyech'in 2 3 mça haricinde olumlu yanını ya da takımda pozitif havasını görmedim.

dikkat Tete'yi dahil etmedim - iyi kötü son 20 dk larda okan hoca kullanmaya çalışıyor. bana göre oda gitmeli ama giderse sağ kanat desteklenmeli - Bay yedeği tete duruyor şu an optimal

Boey'nin gidisi ne suprizdir ne de on gun once belli olmustur. Ne yiyip iciyosunuz merak ediyorum. Adam gecen yaz gitmeye calisti hatta teklifler dusuk, SL'de piyasa yapsin diye gondermediler. Eger yerine bir hazirlik yapilmamissa ki pyle gorunuyor bu yonetimin hecen donemlerden ders almadigini gosteriyor. Her an her oyuncu gidecekmis gibi hazirlikli olmali ama gorunen o ki bu yasadiklarimiz hic degismeyecek.
100 gündür sol bek lazım ama hala alınmadı. Boey'in yerini doldurmamaları sürpriz değil 3 günde.

Bunlar 10 no filan almaz bek alacakları bile şüpheli. Bırak Avrupa'yı lig gidecek elden
kabullenemediğim bir durum o yüzden bırakmam. 13üncü olduğumuz sene bile son 10 haftada avl bileti alablir miyizi kovalayan biriyim. gerçi ortasaha/10 no trasnferi olmaz gibi bence de

Bayerne kafaa tutan man utd'ı geçen bir profil çizdik (şu an o oyuna uzak olabiliriz evet) ama 6 takıma AVL kupası alıyorsun. Bunu denemek zo-run-da-yız.

Ligin önemi fenerle derbi ligine dönüştüğü için arttı.

Şuan ne vereceği belli tecrübeli isimleri kiralayıp, fırsat transferi olmadıkça potansiyelli transferleri sezon sonuna bırakmak bence daha mantıklı.

Aurier Antep maçından hemen sonra Fildişi ile maça çıktı, nasıl görüşmüşüz yav ısınırken facetime mı yaptı?... Ufak atsınlar…

Soares haberleri dış basın kaynaklı, yani bizim muhabirler gibi mabattan atmiyorlar, yazan adamların profiline girin de bakın
Bu olaya çok güvenme. Çok fazla fake haber sitesi var İngiltere'de menajerlerin kurduğu. Yalan haber pompalayıp duruyorlar. Bu yüzden Tier listeleri var Avrupa'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt