Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca Avrupa kulübü altyapısından 1 tane sağbek çıkaramıyorsa söylenecek bir şey yok.

Lafa gelince gençlere değer veriyoruz falan filan.

Bıraksınlar bu işleri. Ndombele kadar ayakta durabilecek bir tane altyapıda adam yoksa kapatın o zaman .

Koskoca Avrupa kulübü altyapısından 1 tane sağbek çıkaramıyorsa söylenecek bir şey yok.

Lafa gelince gençlere değer veriyoruz falan filan.

Bıraksınlar bu işleri. Ndombele kadar ayakta durabilecek bir tane altyapıda adam yoksa kapatın o zaman .
Koskoca bayern niye çıkartamıyor rts

Şu yetersiz kadro derinliğine rağmen, takımı her gün ayrı bir transfer yapan Fener ile aynı puanda kafa kafaya yarışta tutan Okan Buruk'un heykelini diksek azdır.

Orta saha yok.
Sol bek yok.
Sağ bek yok.
Icardi hariç elle tutulur golcü yok.

Buna rağmen 60 puanla zirve ortağıyız. Okan Buruk yerine x bir hoca olsa, kesinlikle liderin minimum 10 puan gerisindeydik.
Hoca değil diyorlar burda bazı arkadaşlar .

Yav 90 dk rakip sahada oynuyoruz ne duboisi sezon sonu nasıl kovariz onu düşünmek gerek herif koyamıyor

Aksam floryaya gideyim de kapida yatan çakal menajerler hakkinda buraya bilgi aktarımı yaparım

Her dönem aynı terane. Başkan değişiyor, futbol şubesi sorumlusu değişiyor ama mantalite aynı. İş işten geçtikten sonra veya transferin son gün tezgahta kalanlar. Ki çoğu zaman da sona kalanlar çöp oyuncular oluyor ve alıp, 1 sene içerisinde zararına göndermek için bir taraflarımızı yırtıyoruz.

Hadi sağ bek pozisyonunu geçtim yeni gitti ama 3 aydır devşirme sol bekle oynuyoruz, orta sahanda Ndombel gibi vasat ve bu sene doğru düzgün oynamayan Segio ile oynamaya çalışıyoruz. Vallahi Okan Hoca'ya acıyorum. Kimbilir ne kadar çarseiz durumda neler yapmaya çalışıyor adam.

Adı Erden veya bir başkası kim olursa olsun eğer 3 aydır bir sol bek, orta saha alamıyorlarsa bize hiç anlatmasınlar, yok kenetlenin, Başka Galatasaray yok masallarını. Taraftar zaten görevini bunca ekonomik zorluğa rağmen hafta içi, hafta sonu demeden yapıyor. Bir zahmet başta Erden Bey olmak üzere yönetim kurulu da görevini icra etsin. Şampiyonluk kaçtıktan sonra 10 tane iyi oyuncu dagetirsen boş vesselam.

GFFkCvXXYAAHMse

Menajerlerin bize gönderdiği futbolcu kataloğu 2016-17 sezonuna ait olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt