Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asensio çok iyi olur ama Boniface ciddi eksiklik keşke sakat olmasaydı daha güzel bir rekabet izleseydik

Evet o herif aygir gibiydi sakatlanmasi epey kötü etkiledi takimi. Lever AL icin en büyük favorimdi bu sezon, Boniface sakatligi epey etkiler hem ligi hem AL'yi.

Gurur yapmaya gerek yok en mantiklisi dubua suan herif iki bekide yedekliyor.

Evet o herif aygir gibiydi sakatlanmasi epey kötü etkiledi takimi. Lever AL icin en büyük favorimdi bu sezon, Boniface sakatligi epey etkiler hem ligi hem AL'yi.
Son maçlarda hep son dakika golleri gelmeye başladı o bölgede sıkıntı var keşke tam kadrolarla Leverkusen - Münih maçı olsaydı büyük keyif verirdi.

Son maçlarda hep son dakika golleri gelmeye başladı o bölgede sıkıntı var keşke tam kadrolarla Leverkusen - Münih maçı olsaydı büyük keyif verirdi.

Bir yerde patlayacaklari belliydi bunun sinyalini veriyorlardi dedigin gibi son dakika golleriyle. Ama Gladbach macinda patlayacaklarini hic beklemiyordum, bizimkiler deli gibi savunma yapti o macta. Leverkusen adeta ezdi Gladbach'i ama bir türlü golü bulamadilar.

Aurier haberleri umarim kolpadir. Herif zaten suan afrika kupasinda. Hadi bitik olduğunu bir kenara koyalim. Adamlar senegali eledi büyük ihtimalle en az yari final oynayacaklar. 10 şubattan önce gelmesi de mümkün değil gibi duruyor. Formsuzlugu düşüşünü geçtim bu sebeple bile alınmaması gereken biri
Kolpa olma ihtimali yüksek Aurier ile konuşuldu dediğinde adam maçta oynuyormuş sanırım. 2-3 gün için de belli olacak ona göre ya eleştireceğiz yada beklediğimize değmiş diyeceğiz.

bu arada zaha bayağı bir seviye atladı farkında mısınız? iyi ki desteklendi ve arkasında duruldu.

aynı şey tete için de gerçekleşir mi acaba?

sol kanadımızda zaha ve kerem, sağ kanatta da kalırsa ziyech ve tete kalan maçlarda hücum açısından yeterli olur mu sizce?

bek alinmayacaksa 3lüye gecelim

cok ciddiyim

Zaten her mac geride 2 stoper kaliyor

Avrupa Ligi zaten hayal 2. lik de garanti. Böyle bir risk alalim

bu arada zaha bayağı bir seviye atladı farkında mısınız? iyi ki desteklendi ve arkasında duruldu.

aynı şey tete için de gerçekleşir mi acaba?

sol kanadımızda zaha ve kerem, sağ kanatta da kalırsa tete ve ziyech kalan maçlarda hücum açısından yeterli olur mu sizce?
Zaha'nın takım arkadaşlarıyla olan ilişkisi gelişmiş artık maçlarda çok tepki vermiyor gollerden sonra çok daha sıcak bir ortam var aile ortamını hissediyor gibi geldi.

Tete için bilmiyorum bizim takımda olmaz gibi geliyor ama olursa da şaşırmam yeter ki beni haksız çıkarsın Galatasaray'ımız oyuncu kazansın sırf haklı çıkmak için bir oyuncunun kötülüğünü istemem. Onun en büyük zaafı karar mekanizması daha hızlı karar vermesi lazım onu başarırsa etkili olur.

beklentin kadayıf mı çıtır baklava mı
Beklentim değil de tamamen hissiyatım sağ bek Assignon olacak gibi geliyor. Sol bek ise ya kiralık olacak yada Rıdvan. Nedense böyle bir hissiyatım var. Bu çıkan sol bek haberleri de Rennes'in fiyat düşürmesini sağlamak için geliyor bana. Çünkü Assignon'da gitmek istiyor ve yeni transferleriyle birlikte 3.tercih konumuna düştü onlar için.

Beklentim değil de tamamen hissiyatım sağ bek Assignon olacak gibi geliyor. Sol bek ise ya kiralık olacak yada Rıdvan. Nedense böyle bir hissiyatım var. Bu çıkan sol bek haberleri de Rennes'in fiyat düşürmesini sağlamak için geliyor bana. Çünkü Assignon'da gitmek istiyor ve yeni transferleriyle birlikte 3.tercih konumuna düştü onlar için.
rennes az yavşak değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt