Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an orijin mevkii bek olan iki oyuncumuz var kadroda. onlar da ali turap bülbül ve kazımcan karataş.

yine iş SKAUTlar kötüye gelmiş
yusuf demir angehlino fln gelince bayram eden tipler duymadıkları SKAUT topçusu gelince 2 maçta niye net adam almadık diyecek
SKAUTun ne iş yaptığını bilmeden bi de instegramının videosunu çekip kanıt olarak sunmuş kendince. Ya sabr.
Tweeti atan herif boeyin satışına da övünmüştür şoyle mükemmel böyle harika diye sanki ebesi önerdi o satısıyla övündüğü boeyi

Zanolo yu etkiler mi acep
etkiler ya Jhon Duran diye futbola çok çok yabancı bizim ligde bile zar zor gol atacak adamı oynatıp Zaniolo'yu oynatmıyordu şimdi Duran sakatlanınca herhalde bunu almışlar Zaniolo yine 5-10 dk oynar.Bir de şimdi oyuncuyu almazlarsa oyuncu maç oynama alışkanlığını kaybetmiş olarak gelecek bize.

1.95'den kısa oyun tarzı da pivottan ziyade kanat forvet gibiydi PSG'de izlediğim bir kaç maçta. Aynı zamanda fizik olarak güçlüde değil. İstediğim tarza örnek vereyim Tolu Arokodare gibi bir adam gol lazım olduğunda yada topu ilerde tutmak olduğunda planların işe yaramadığında sokacaksın oyuna uzun topları indirecek, topu fiziğiyle orada tutacak, faul alacak, uzun boyuyla ceza sahası içini karıştıracak mesela.

Angelino dan Marcelo çıkacağını bilmeyen var mı

Gecen sezon sonlarina dogru sövdügümüz Dubois nasil olduda birden gözünüze Cafu gibi gelmeye basladi bunu biri aciklasin
katılıyorum. ben istemem- durumu idare edeceğiz diye elden çıkardığımız adama bağlanmak banada garip geliyor.

alındığında da belli süre hariç yedeğe gömdün

Saz mı caz mı müzikli skills editler gelsin artık bu ne kuruduk

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha transferi bekden daha önemli bunun bedelini öderiz.
Katılıyorum - ofansif bek alsan bile oyunu toparlayıp onları aktif halde kılacak iş gene ortasaha oyununda.

orda da top dağıtan saklayan ortasahamız yok. o yüzden her maç dan dun acele top gidip geliyor tenis gibi.

Olsa zaten 6 7 maç önceden şampiyon oluruz stressiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt