- 22 Ağustos 2010
- 32.799
- 37.571
- 3.033
şu an orijin mevkii bek olan iki oyuncumuz var kadroda. onlar da ali turap bülbül ve kazımcan karataş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tweeti atan herif boeyin satışına da övünmüştür şoyle mükemmel böyle harika diye sanki ebesi önerdi o satısıyla övündüğü boeyiyine iş SKAUTlar kötüye gelmiş
yusuf demir angehlino fln gelince bayram eden tipler duymadıkları SKAUT topçusu gelince 2 maçta niye net adam almadık diyecek
SKAUTun ne iş yaptığını bilmeden bi de instegramının videosunu çekip kanıt olarak sunmuş kendince. Ya sabr.
etkiler ya Jhon Duran diye futbola çok çok yabancı bizim ligde bile zar zor gol atacak adamı oynatıp Zaniolo'yu oynatmıyordu şimdi Duran sakatlanınca herhalde bunu almışlar Zaniolo yine 5-10 dk oynar.Bir de şimdi oyuncuyu almazlarsa oyuncu maç oynama alışkanlığını kaybetmiş olarak gelecek bize.Zanolo yu etkiler mi acep
Kadayıf mı çıtır baklava mızaniolo da sandığınız kadar iyi bir topçu değil mlsf
gözden uzak olan değere biniyor her zamanki gibi
1.95'den kısa oyun tarzı da pivottan ziyade kanat forvet gibiydi PSG'de izlediğim bir kaç maçta. Aynı zamanda fizik olarak güçlüde değil. İstediğim tarza örnek vereyim Tolu Arokodare gibi bir adam gol lazım olduğunda yada topu ilerde tutmak olduğunda planların işe yaramadığında sokacaksın oyuna uzun topları indirecek, topu fiziğiyle orada tutacak, faul alacak, uzun boyuyla ceza sahası içini karıştıracak mesela.
şu an orijin mevkii bek olan iki oyuncumuz var kadroda. onlar da ali turap bülbül ve kazımcan karataş.
Aynen öyle. Gelecek yine 2-3 çalım deneyıp ilk maçında sinirlenip kırmızı görecek.zaniolo da sandığınız kadar iyi bir topçu değil mlsf
gözden uzak olan değere biniyor her zamanki gibi
katılıyorum. ben istemem- durumu idare edeceğiz diye elden çıkardığımız adama bağlanmak banada garip geliyor.Gecen sezon sonlarina dogru sövdügümüz Dubois nasil olduda birden gözünüze Cafu gibi gelmeye basladi bunu biri aciklasin
Katılıyorum - ofansif bek alsan bile oyunu toparlayıp onları aktif halde kılacak iş gene ortasaha oyununda.Orta saha transferi bekden daha önemli bunun bedelini öderiz.