Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.612
- 109.451
- 4.878
Saturasyonlar ne durumda muratim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saturasyonlar ne durumda muratim
Tier 8'i hak etmiş.Erdal Bozkurt‘un bugün çizdiği yol haritasına bir göz atalım:
Sabah: Gs nin yeni beki yarın Istanbul‘da
Öğlen: ASINYON GSDE
Akşam: GS 3 bek düşünüyor
Futbolcu ve menejere ültimatom ver, ya şimdi gelirsiniz ya da PAF takımla sözleşme sonuna kadar kimseye göndermem diye. Göksel'i saymıyorum bile, "ha oyuncuya verdiği paraları alsınlar(cüzi bir rakam ama 400 küsür gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.)1 milyon dolar istiyorlarmış
Alla halla
alla halla
alla halla
Alla halla!!!!
Erdal bence de şuan kesin asınyonErdal Bozkurt‘un bugün çizdiği yol haritasına bir göz atalım:
Sabah: Gs nin yeni beki yarın Istanbul‘da
Öğlen: ASINYON GSDE
Akşam: GS 3 bek düşünüyor
En son yağdığında Drogba ve Sneider mi gelmisti CihangirimmmFethiyeye kar yagıyor ama hala transfer yok
Yok be o dönem Ömer bayramla kapatmıştik dransferiBeyler kanks problemin kaynağını buldu Gökenim şimdi bazukasını çıkarıp sıkacak![]()
kulup bırakmazsa nereye geliyor yav şaka mı yapıyon?Futbolcu ve menejere ültimatom ver, ya şimdi gelirsiniz ya da PAF takımla sözleşme sonuna kadar kimseye göndermem diye. Göksel'i saymıyorum bile, "ha oyuncuya verdiği paraları alsınlar(cüzi bir rakam ama 400 küsür gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.
Baba silahını sıkınca Ömer Bayramsa, tatmin olmamız için garajdaki tankını çıkarman lazımYok be o dönem Ömer bayramla kapatmıştik dransferi![]()
Filmi yüklemem lazım kardeşim ama kaçıncı oldu soruyosun yükleyip yapacam senin içinBu değil silah sıkan mı ne vardı o reis yav![]()