Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek için Assignon ve Dubois'e olumluyum ama Zeki için pek olumlu değilim, Kaan'da Zeki kadar oynar gibime geliyor hatta bence Kaan Dubois kadarda oynar ama sonuçta Dubois bizim oyuncumuz onun dönmesi makul olabilir.

Son düzenleme:
zekiye okim artık yapacak bir şey yok 30 üstü adam geleceğine

bu herfler yarım saat 1 saat arayla yayın açıyor he

whatsapp gurubunda sıraya giriyorlar kesin.

e aynı mantıkla boeyi satmadan gittin sağ bek aldın boeyi de satamadın vazgeçti bişi oldu ne olacaktı o zaman
geçelim bu işleri

Zeki gelecegine Kaan as olsun, genc yedek bulalim ama onu listeye almayiz.
Sol bek
8
10
Bu 3 transferi de listeye alirim.

Yabancı sınırı kalkıyor bunlar her tarafa yerli almaya çalışıyor. Orta saha ve 20 noya yabanci alsan bir bakıma anlayacam o da yok. Çorba gibi takim yapacaklar bizi

zekiye okim artık yapacak bir şey yok 30 üstü adam geleceğine
Gözlerini kısıp bak. Kimi görüyorsun?
cafu-as-rom-2002-skeptisch-1588671948-37733.jpg

yav maçları izlersen tabi stres yaparsın ha gol attık ha gol yedik diye. ben maçları izlemiyorum sonradan skora bakıyorum. öyle olunca 5-0 kazanmakla 2-1 kazanmak arasında bir fark olmuyor. çok rahatım o yüzden.
Ekinim şimdi ağzındaki baklayı çıkardın bende saatlerdir seni anlamaya çalışıyorum.

Vakti zamanında telegol izliyorum Serhat Ulueren Adnan Aybaba ya Bjk maçını yorumlamasini istedi. Adnan Aybaba baya bi anlattı sonra Serhat şu soruyu sordu, Adnan bütün gün beraberdik hangi ara maçı izledin diye . Adnan söyle dedi arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla anlattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt