Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Tansel reisi bilenler bilir bilerek yapmışlardır bence yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne zaman duyum vermişim Onur Kara kardeşim
Efsaneyi hatırlayalım
Kapatmadık birkaç kişi daha gidecek.Kapattık galiba transferi öyle mi.
İnter forması mi bu , öyleyse neden öpüyor, amaç ne ? Javier Zanetti ile çalışsın madem
Tansel bey hakkında kötü yorum yapmak yasaktır.
Yönetim
Cok beklersinizPragi mevcut kadroyla zor da olsa eleriz ama son 16da kek takım gelirse üzülürüz transfer yapmadığımız için. Topçu alcaz hemen katkı verip Avrupa'da üst tura cikarticak diye birşey yok da bu dar rotasyonla neden kendimizi zora sokuyoruz bu kadar onu anlamadım. 30m eurodan 1/3 bütçe bile ayiramiyor muyuz yani nedir
Forumdaki Cimbomlular Tansel’e ulaşmaya çalışırken Tansel’in Onur’a derdini anlatma çabasıŞerefsizim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Duygulandım…
popescu barçadan geldi oda tuttu hatta hagi her ne kadar bresciadan gelsede kiralıktı barçadan oraya1,5 riera
Bir sonraki yayınlarına gscimbom'dan onur kara sizi çok seviyor süper chati atma fikri çık aklımdan.Tansel bey hakkında kötü yorum yapmak yasaktır.
Yönetim
Doğru bir transfer planlaması gibi duruyorYaz transfer dönemi
Haziran: Euro 24 bekleniyor. Takımlar turnuva öncesi topçu birakmiyor.
Temmuz-Agustos: Turnuva piyasayı çok yükseltti tok alıcıyı oynuyoruz
Eylül(lig başladı): Zaniolo tarzı fırsat transferi kovalaniyor
zaha kanırtmış dersek mübalaa olur mu" F / P " ve planlama uzmanlarını ağlatan tweet