Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merak ediyorum yarın öbür gün baskan yada erden canlı yayına cıktıgında para harcanmama olayını nasıl açıklayacaklar yani nasıl bir yalan bulacaklar acaba

Kimse as bekini gondermek istemez Ocakta. Astronomik teklif gerekir, boyle bir riske girmeyecegimize gore idareten 2 kiralik isim bekliyorum. Tahmin ediyorum Dubois son care olarak elde tutuluyor, kimse ile anlasamazsak Basaksehir'e 3-5 kurus fisekleyecegiz.

Al Nassr Aziz Behic’i almış. Bari yarım sezon Tellesi kiralayalım. Çıkan isimler rezalet çünkü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HY : " Okan Hoca'Nı ısrarı Zeki Çelik"

yazında Angelino böyleydi.

sezon sonuna kadar kirada futbolcu niye kendini versin - sakatlansa handikapa düşüyor.

Sağ bek alternatif Sergio Aurier (kulüp bul denmedi mi bu adama)
Bir de Okan hocanın ısrarı Zeki diyorlar. Ulan siz adama bonservis vermeyeceğiz sadece kiralayacağız diyorsunuz adam kimi istesin. Gerçekten bu haberler doğruysa büyük hayal kırıklığına uğradım. Umarım bunlar hedef saptırmadır ve yarın genç, sürpriz, potansiyelli bir adam gelir.

Yabancı sınırı değişecek 4 ay sonra. Panik transferi ile saçma sapan herifleri alıp kontenjana şimdiden darbe vurmasalar bari. Gerçekten uzun vade fayda sağlama ihtimali olan isimler varsa gelsin, yoksa bu yönetim transfer falan yapmasın, çoğu hamleleri fiyaskoydu bu sezon. Boey'in parasını çarçur edecekler diye korkuyorum yalan yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun 5-6 hafta önce kisa zamanda sol bek aciklanacak derken resmen sallamis o zaman. O dönem bile sag sola kiralik teklifi yollamislardir ve ilk 11 oyuncusunu düsük rakama kiralik yollayacak keriz bulamadilar diye, simdi halen ayni teklifleri yapiyorduruz.

1706646837511.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt