Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.939
- 39.315
- 3.993
merak ediyorum yarın öbür gün baskan yada erden canlı yayına cıktıgında para harcanmama olayını nasıl açıklayacaklar yani nasıl bir yalan bulacaklar acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komedi yav hahahahha
Bir de Okan hocanın ısrarı Zeki diyorlar. Ulan siz adama bonservis vermeyeceğiz sadece kiralayacağız diyorsunuz adam kimi istesin. Gerçekten bu haberler doğruysa büyük hayal kırıklığına uğradım. Umarım bunlar hedef saptırmadır ve yarın genç, sürpriz, potansiyelli bir adam gelir.HY : " Okan Hoca'Nı ısrarı Zeki Çelik"
yazında Angelino böyleydi.
sezon sonuna kadar kirada futbolcu niye kendini versin - sakatlansa handikapa düşüyor.
Sağ bek alternatif Sergio Aurier (kulüp bul denmedi mi bu adama)

KralArda zorluk çıkarmaz.Sözleşmeli parasını ödediğimiz oyuncu için para verip geri alacaksak gelmesin. Metehan'ı geri çağırsınlar Eyüpten
Başakşehir 900 bin euro para vermez maaş yavTunam yarı maaş eminim ya
Alanı almak için taa çine gidip alamayınca da menajeriyle tekme tokat kavga etmişti bizimkiler. Ne günlerdi be.Alan carvalho nöbetindeki sinir stres seviyesine ulaştım
Fakir zambrottası Michelle ParamattiKallstrom !
Dursun zaten adam değildi de bu erden niye sıvadı ben ona hayret ettim. Demek boş hayaldi