Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın transfere cebinden para vermedi ki? Bence tamamen BB'den çıkmak için oraya ödeyecekler tüm parayı. Divan'da yapılan eleştirilerden de etkilenmiş bu da belli.
bu olay bana hic mantıklı gelmiyor hasan,baskan fazlasıyla kaşar bir baskan yanı sampiyon olamazsa agzıyla kuş tutsa seçilemez hatta erdende gözden düşer maalesef
çünkü şampiyonluk demek harcadıgın paraların misliyle geri dönüşü demek bunuda biliyorlar
başka birşeyler var bence daha ilk günden beri transfer yapmama düşünceleride bana hic masumane gelmemişti
erden nasıl uydu bunlara onuda anlayamadım

Sayfa 206'dayım bir şey oldu mu sıkıldım okumaktan ona göre atlıcam

Görmeye değer postlar varsa söyleyebilir misiniz

Bek'e para vermeyeceksiniz bari orta saha alın şu takıma abi ya özellikle 10 numara kapanan takımları açmakta zorlanıyoruz skorer adam yok abi dalga mı geçiyorsunuz ya

Para yok alamıyorlar da diyemiyoruz. 2 gün önce 30 artı 5 milyon Euro’ya sağ bekimizi sattık.

1706647862652.webp

Sayfa 206'dayım bir şey oldu mu sıkıldım okumaktan ona göre atlıcam

Görmeye değer postlar varsa söyleyebilir misiniz
Sağ bek için aday Zeki Çelik imiş. Ayrıca transfer için bonservis ödenmeyecek imiş, bu yönde karar alınmış. -Spor Gecesi yayını.

Assignon diyordunuz vs vs vs - bankoydu - kum saatleri kondu her yerde.

Hazırlıksız olunca - her takım %100 zamlı fiyat çekince mi öğrendi yönetim transferin cilvesini.

pefff...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt