Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.610
- 9.902
- 2.068
Bu gece hepimiz biraz asinyon yaparsak sabah abdestimizle sahaya çıkarız ErayımmmYok mu aramızda 2 babayiğit biri sağbek biri solbek oynayacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece hepimiz biraz asinyon yaparsak sabah abdestimizle sahaya çıkarız ErayımmmYok mu aramızda 2 babayiğit biri sağbek biri solbek oynayacak?
Alper admin raporda seni bekliyor.
Çelik yelek giy de gel
bu olay bana hic mantıklı gelmiyor hasan,baskan fazlasıyla kaşar bir baskan yanı sampiyon olamazsa agzıyla kuş tutsa seçilemez hatta erdende gözden düşer maalesefYazın transfere cebinden para vermedi ki? Bence tamamen BB'den çıkmak için oraya ödeyecekler tüm parayı. Divan'da yapılan eleştirilerden de etkilenmiş bu da belli.
Mapustan çıkarmak için kefalet ne isterler? Acaba onlarda sizde para var çeker mi?Şu heriflerle ugrasacagimiza 40 yaşındaki Dani alvesi getirelim daha çok katkı verir
Biz okuduk sen de okuSayfa 206'dayım bir şey oldu mu sıkıldım okumaktan ona göre atlıcam
Görmeye değer postlar varsa söyleyebilir misiniz
Ankette Nescafe isaretleyen zevksizleri forumdan uzaklastirin moderatorler ne işe yariyor
Sağ bek için aday Zeki Çelik imiş. Ayrıca transfer için bonservis ödenmeyecek imiş, bu yönde karar alınmış. -Spor Gecesi yayını.Sayfa 206'dayım bir şey oldu mu sıkıldım okumaktan ona göre atlıcam
Görmeye değer postlar varsa söyleyebilir misiniz