Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB'den çıkma sözü verdiler ya. Onu yerine getirmek için bence. Yoksa dediğin gibi mantıklı bir açıklaması yok. Şampiyon olmazsa bile seçilir bu arada özellikle BB'den BB borçlarını ödeyip çıktık desin aday çıkmaz karşısına.
iyide abi o Florya'dan kemerburgaza geçme - oradan gelecek planlama ile - Riva satışları babalamalarıyla yapılan plan değil miydi ? 1.5 sezonda parayı bulunca mı bu bakış değişti. Futbol bütçesi tamamen olmasada futbolda başarı devamı için olmuyor mu ?

bunlar seçimi kazanırken CL'ye gideceğimiz - bu grupta bu kadar başırılı olacağımız - Boey'i 30 M na pazarlayacığımızı müneccim gibi bilmiyorlardı heralde.

podyumlarda 6 kişlik imza töreninde maaşları bastığın adamların yanında tezahürat kabul ederken iyiydi ama.

Ulan madem bnservis harcamayacaktınız o zaman zorunlu opsiyonlu 40 milyona okutsaydınız da yaza gelecek para diye kimse umutlanmasaydı.

bankalar birligine bonservisin yarısı gidiyor diyorlardı simdide tamamı gidiyor diyorlar

bu muhabirlerin arasında art niyetli fenerli 8jklı olanlar var cok net

mehmet özcan emre kaplan gibiler özellıkle
Gotlerinden uyduruyorlar ya. Yarisi gidiyor. Hatta bu sene ödenmesi gereken parayi odediysek ekstra gelenden kesemiyorlar. Senelik borç bitene kadar kesiyorlar.

Ne ilgilendikleri bekler bek ne bu zamana kadar birileriyle anlaşmışlar. N’dombeledeki transferindeki gibi uyutulduk bende heyecan falan kalmadı. Uefaya giden takım Zeki Rıdvan Auirer Acuna falan kovalıyorsa söyleyecek birşeyim yok. Çok sıkıldım

Dursun ve Erden dışında para verecek adam yok ki yönetimde. illa kefalet sıcak para falan vermiştir.

50 milyon euroluk sponsorluk, 30 milyon euro CL parası ve Ocak 2. haftada hatırlarsan Locaları sattılar 2 yıllık. Nakit akışında sorun olur ve başkan falan verir genelde ama çoktan almıştır o paraları. En kötü localar satıldıktan sonra almıştır.

bu olay bana hic mantıklı gelmiyor hasan,baskan fazlasıyla kaşar bir baskan yanı sampiyon olamazsa agzıyla kuş tutsa seçilemez hatta erdende gözden düşer maalesef
çünkü şampiyonluk demek harcadıgın paraların misliyle geri dönüşü demek bunuda biliyorlar
başka birşeyler var bence daha ilk günden beri transfer yapmama düşünceleride bana hic masumane gelmemişti
erden nasıl uydu bunlara onuda anlayamadım
al benden de o kadar - yazın gene 7 8 trasnfer olayları olacak çünkü elinden 2 3 adama ciddi teklif gelecek hayır diyemeyeceğin.

şampiyonlukta giderse şu ortamda şu iğrenç oluşuma tepside sunuyorlarsa şu ligi dediğin gibi ağızlarıyla kuş tutsalar anlamı olmaz.

kimse demiyorki süperstar alınsın - AVL ve ligde işimize gelecek profil getirin.

yani o zaman "ucuza" Angelino'yu kapatım kasımdan beri oturtmasaydın kulübede (her ne kadar kimyamız tutmamış gibi görünsede)

dubois gelsin yeter yeterki kazık adamları sokmasınlar bize lanet olsun transferine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt