- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bahaneler başlamış
hadi lan oradan derler adama
rakip 18 yabanciya sayip ve habire adam alip duruyorlar
senin 12 yabancin var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahaneler başlamış
Cl parası hemen yatmıyor benim bildiğim sezon sonuna doğru yatıyor diye biliyorum50 milyon euroluk sponsorluk, 30 milyon euro CL parası ve Ocak 2. haftada hatırlarsan Locaları sattılar 2 yıllık. Nakit akışında sorun olur ve başkan falan verir genelde ama çoktan almıştır o paraları. En kötü localar satıldıktan sonra almıştır.
Haziranı bekleyelım derdi sonra hakemlere dalardı ceza yerdifatih hocayı isterdim tam şu dönemde yönetime canlı yayında nefis ayar verirdieli yagına dolanırdı hepsinin
50 milyon euroluk sponsorluk, 30 milyon euro CL parası ve Ocak 2. haftada hatırlarsan Locaları sattılar 2 yıllık. Nakit akışında sorun olur ve başkan falan verir genelde ama çoktan almıştır o paraları. En kötü localar satıldıktan sonra almıştır.
abdülkerim isliklandi mi?yolu acık olsun
Türk futbolcuların gsde işi zor mobinge maruz kalma olasıklıkları yüksel gelmemeleri hayırlı
Elense bir şey değişmez ki Ziyech sakatGüney Afrika çaktı fasa inşallah elenirler
Kimseye bukadar guvenmd rts. Iyi niyetlisin ama fazlasi da zarar yaniBitmemiş demekki renktaş yönetim bizi bitirmiş
Tete ıslıklandı mı?abdülkerim isliklandi mi?
kaan ayhan isliklandi mi?
eyüp aydin?
demirbay?
baris alper?
tüzemen gaziyla kacip giden berkan geri döndü
35 top kaybeden kerem'e bir tepki gösterildi diye kolpa anlatmaya gerek yok
yerli oyunculardan en iyi verim alan hocalaradan biri okan buruk'tur
elimizde zaten fazla yerli yok.