Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cl parası hemen yatmıyor benim bildiğim sezon sonuna doğru yatıyor diye biliyorum
Parça parça veriyorlar. Tüm hakedişlerin belirli dönemlerde alınıyor. Örneğin 15 ayakbastı parası falan bir tarihe kadar yatıyor sonra maç baş kazançlar bir dönemde. Yazın da en son fark çıkınca o yatıyor misal naklen yayında dağıtılacak ekstra paylar oluyor onlar.
%80'inden fazlasını almışızdır. 2.tur olsaydı galiba o sonraya kalacaktı

Tete ıslıklandı mı?
Zaha ıslıklandı mı?
Ndombele ıslıklandı mı?

her sıcan ıslıklanmıyormuş demek ki

o saydıgın Türklerden cok fazla katkısı var keremin istatistikleri ac bak
keremli takimin 70 dakikada yapamadigini keremsiz takim 20 dakikada yapip 2 gol buldu-
kötü oynadigi zaman hic cekilmiyor

35 top kaybetmissin, tepki görmen normal. sampiyonluk stresi ve psikolojisi cok farkli.

konya macinda cikti 2 gol attik
adana macinda cikti, yerine giren adam penalti alip maci bitirdi
antalya macinda oyundan ciktiktan sonra 2.golü attik

enerjisi bittigi zaman zarar veriyor. hoca en cok kendisine forma veriyor ama kötü oynarken gec de olsa oyundan almasini biliyor. hoca görüyor.

Dursun başkan ilk dönem bu kulüpten nasıl ve neden gönderildiğini umarım unutmuyordur

Ben çocuktum GS'nin parası yoktu.

Ergenliğe girdim, rahmetli Özhan bey başkandı, yine paramız yoktu.

30'u geçtim yine paramız yok.

Bilader demezler mi kardeş biz neyin borcuna girdik de yıllardır paramız yok? E madem paramız yok niye maaş bütçelerimiz böyle?

Şeffaflık dediğimiz şey işte bu yüzden lazım. O zaman sen yönetim olarak "gerçekten de planlı programlı bir stratejin varsa" elbette; çıkar detaylı bir şekilde planını programını açıklarsın;

Dersin ki şu şu şu şu sebeplerle önümüzdeki 2 sezon boyunca bonservis ücreti olarak şu miktarı, maaş miktarı olarak da şu şu şu miktarları aşmamalıyız. Bu esnada yapacağımız transferler sadece genç yetenekler, sözleşmesi sona eren bonservissiz oyuncular ve alt yapıdan yetiştirme politikası olacaktır. Ancak 2 yılın sonunda durumumuz şu noktaya gelecek ve işte 70-100 M. Euro arası bir transfer bütçesiyle sezona başlayacağız.

O zaman kimse gıkını çıkartmaz, tamam der.

Ama sen ne planlı programlısın, ne de bir şey. Sırf derdin dinozor liseliler eleştirmesin.

Emre kaplan şizonun tekidir yav onun saçmalığının üzerinden yorum yapmaya gerek yok. Parmaklarınıza yazık.

Bu muhabirimsiler herkesi 13-14 yaşında bebe falan sanıyor, onlara yedirebilecek şekilde sallamalarını yapıyorlar. İlgi budalalığından başka bir bildikleri de yoktur. Boş tenekeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt