Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.610
- 9.902
- 2.068
Eski parayla 9 milyon sikke olması lazım EmremYunusu kaça satmıştık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski parayla 9 milyon sikke olması lazım EmremYunusu kaça satmıştık
9Yunusu kaça satmıştık
Romen doldururdu takimafatih hocayı isterdim tam şu dönemde yönetime canlı yayında nefis ayar verirdieli yagına dolanırdı hepsinin
Valla umudum kalmadi. Simdi sadece solbek ve 8 numaraya raziyim fakat Kaan sakatlanirsa biteriz.Bunların gözleri kör olmus ne yazikki. Bu takım orta göbekte zorlaniyor oyunu organize etmekte zorlanıyor. Biz başka birşey izliyoruz demekki
Parça parça veriyorlar. Tüm hakedişlerin belirli dönemlerde alınıyor. Örneğin 15 ayakbastı parası falan bir tarihe kadar yatıyor sonra maç baş kazançlar bir dönemde. Yazın da en son fark çıkınca o yatıyor misal naklen yayında dağıtılacak ekstra paylar oluyor onlar.Cl parası hemen yatmıyor benim bildiğim sezon sonuna doğru yatıyor diye biliyorum
Bay kerem sacha gökten mi indi ayıpRomen doldururdu takima
İki ayakları bir pabuca girince de olmadık adamlara paraları saçarlardı yani...fatih hocayı isterdim tam şu dönemde yönetime canlı yayında nefis ayar verirdieli yagına dolanırdı hepsinin
Ne dedi?Tansel'in duyumu insallah dogrudur
keremli takimin 70 dakikada yapamadigini keremsiz takim 20 dakikada yapip 2 gol buldu-Tete ıslıklandı mı?
Zaha ıslıklandı mı?
Ndombele ıslıklandı mı?
her sıcan ıslıklanmıyormuş demek ki
o saydıgın Türklerden cok fazla katkısı var keremin istatistikleri ac bak
Elense bir şey değişmez ki Ziyech sakat
Panahtinakosa yonel. 3. Luge dustulerBay kerem sacha gökten mi indi ayıp
Yarina scout bek gelecekmisNe dedi?
Kaanida oynatmiyorki artikValla umudum kalmadi. Simdi sadece solbek ve 8 numaraya raziyim fakat Kaan sakatlanirsa biteriz.