Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Aklıma forvetsiz başladığımız dönem geldi vallaha başa döndük Allah sonumuzu hayır etsin icardi formda olsa gram düşünmem bi şekilde alırız maçları ama oda formsuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri başı olacaklar gelecek takımlar çok zorlu olmaz %10-15 ihtimal disipli bir takım gelirse eleyebilir ama çoğunluğunu geçebilirler.Ben fb’nin ön elemeden şampiyonlar ligine katıldığını hatırlamıyorum. Adamların geninde yok. Bakalım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bunlardan 1i veya 2si ayni anda sakatlanirsa göruruz geri gitmeyiKaan’in sag bekte zeki den eksigi yok
Baris alper sol bekte ridvan kadar oynuyor
Takimi geriye götürecek oyunculara gerek yok
Yedek mi ki yavYedek oynatmadıkları adama ne isticekler
Kesik yemıs düşünülmüyormus artıkYedek mi ki yav
Ligde 14 maci, Avrupa liginde de 5 maci varmis
bu hatunla barısı yakıstıran bi benmıyım??
Onlar bile iyisiyle kötüsüyle Cenk'i satıp yerine Wagner Love hamlesi yapmışlardı ama 22 m euro kazandıkları yerde 2-3 fazla vermeyip Love hamlesi yapınca sene sonu patlamışlardı.Cenk tosun satılınca taraftar Fikret ormanı yemişti tribunlerde paralar nerde Fikret Orman diye ,takımına çöküşü hazırlamıştı
Bu bir kıstas değil ki aynı mantıkla tete'ye bugün 7-8 milyon biri verse hepimiz havalimanında uğurlarız. Onun da tm değeri 20 milyonRennes‘in sadece 4+1 isteyecegini sanmiyorum. Herifin 10 milyon TM degeri, 2027‘ye kadar da sözlesmesi var.
Samiyen yönetime baski yapmak istiyor.
Samiyen yalan soyluyor.
Rennes ilk etapta 10m falan istiyordu, simdi nasil oldu da 4+1 indiler hemen.
Hic inandirici degil
Bizim teklifimiz o civardadir, Rennes 7-8 falan istiyordur.
Kolpaci samiyen