Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma forvetsiz başladığımız dönem geldi vallaha başa döndük Allah sonumuzu hayır etsin icardi formda olsa gram düşünmem bi şekilde alırız maçları ama oda formsuz

Ben fb’nin ön elemeden şampiyonlar ligine katıldığını hatırlamıyorum. Adamların geninde yok. Bakalım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Seri başı olacaklar gelecek takımlar çok zorlu olmaz %10-15 ihtimal disipli bir takım gelirse eleyebilir ama çoğunluğunu geçebilirler.

Trabzonspor şanssızdı Kopenhag gelmişti ama onlar seri başı olmadığı için gelmişti diye hatırlıyorum takım puanı bu konuda çok önemli oluyor.

bu hatunla barısı yakıstıran bi benmıyım??

Cenk tosun satılınca taraftar Fikret ormanı yemişti tribunlerde paralar nerde Fikret Orman diye ,takımına çöküşü hazırlamıştı
Onlar bile iyisiyle kötüsüyle Cenk'i satıp yerine Wagner Love hamlesi yapmışlardı ama 22 m euro kazandıkları yerde 2-3 fazla vermeyip Love hamlesi yapınca sene sonu patlamışlardı.

Zekiyi almayın vallahi 30 üstü adamlara razıyım barışı diğer bekte oynatırız duruma göre kaanı oyuna alır barışı öne çeker abdulkerimi sola koyarız. Lütfen Zeki dışında bi bek alın Lütfen! Mümkünse bir tane de orta saha vallahi Patrick Berg tarzı orta pas arapas yapsın yine yeter

Samiyen yalan soyluyor.

Rennes ilk etapta 10m falan istiyordu, simdi nasil oldu da 4+1 indiler hemen.

Hic inandirici degil

Bizim teklifimiz o civardadir, Rennes 7-8 falan istiyordur.

Kolpaci samiyen

Mesele istenilen oyuncuların gelip gelmemesi değil. Sol bek ve orta saha ihtiyacın 3 aydır belli en azından düşük maliyetli oyuncu bulunurdu. Üstelik en iyi oyuncularından biri 30 m euro kazanıp gitmiş ligde zirvedesin uefada güzel kura çekmişsin ama yönetim sezon bitmiş havasında.

Samiyenin habere neden saşırdınız ki halukta bonservis odemek isteseler alırlar demis e 5 milyon normal yani 10 -12 olacak hali yok ya dogrulanmıs oldu samiyenle halugunda dedigi bir nevi.

Tostos başgan seçimi alıp Florya + Mecidiyeköy + Kemerburgaz mangırlarını cepleyecek mi ulan yoksa.

Rennes‘in sadece 4+1 isteyecegini sanmiyorum. Herifin 10 milyon TM degeri, 2027‘ye kadar da sözlesmesi var.

Samiyen yönetime baski yapmak istiyor.
Bu bir kıstas değil ki aynı mantıkla tete'ye bugün 7-8 milyon biri verse hepimiz havalimanında uğurlarız. Onun da tm değeri 20 milyon

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim bari oyuncu almıyoruz şampiyon yaparsa +5 m euro bonus verelim belki hırslandırırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt