Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakikaten durum böyleyken 1M na şekerlerini versinler başakşehir Dubois gelsin - ne azından 2 kanada alternatif olur (evet istemiyorum ama kaprisli bir Rıdvan ve yüksek maaşlı Zeki'ye tercih ederim)

angelino'nun verdiği verimden çokta kötüsünü sunmaz kanımca.

e para harcamayalım kiralık saçma sapan adamlar alalım, bu demek oluyorki şampiyonluğu verelim. Tamam verdik diyelim Boeyin parası elde kaldı, peki şamp ligine gidince oradan gelecek olan 30 küsür milyonu şikecileremi kaptıralım. Nasıl bir planlama bu ?

Sorun bence yönetimin iletişimsizliği sene başından beri rezalet bir süreç yönetiyorlar hakemler, transferler, sakatlıklar bu sene saydığım konularda iletişim anlamında sınıfta kaldılar.

Boey satıldıktan sonra iletişim kurmak zor değil planları anlatabilirsin mesela maddi konularla ilgili tüm detaylarıyla bir sunum yapılabilirdi. Bankalar birliğine gidiyor onuda söyleyebilirsin paranın gideceği yerleri anlatabilirsin ya da yaz ayını düşünüyoruz diyebilirsin.

Eğer gerçekten zor bir durum varsa zaten taraftarlar hiçbir tepki göstermez ama iletişimsizliğin olduğu yerde ilişkiler sürdürülemez.

albayrak filan boşa çıkmadı tvlere bunlar ne planlıyorsa gene erden başganıda mı saf dışı bırakacaklar.i ne yapacaklar.
Belsmas zamanındaki tarzda bir kaos ortamı versiyon 2 olur.

diagne falcao ktileyen adamdan yönetici yapmayalım allah aşkına ya - yemişim hükümet bağlantısını

e para harcamayalım kiralık saçma sapan adamlar alalım, bu demek oluyorki şampiyonluğu verelim. Tamam verdik diyelim Boeyin parası elde kaldı, peki şamp ligine gidince oradan gelecek olan 30 küsür milyonu şikecileremi kaptıralım. Nasıl bir planlama bu ?
Onu da gelecek yönetim düşünsün bize ne diyorlardır

belki o da bırakır sıkılmıştır böyle ali cengiz oyunlarından zaten seçim dedikoları konuşuluyordu ha takım yarışta diye millet ses etmiyordu. gene kendi ayağımıza kendimiz sıkacaz gibi. albayrak filan boşa çıkmadı tvlere bunlar ne planlıyorsa gene erden başganıda mı saf dışı bırakacaklar.i ne yapacaklar.
Abdurrahim Albayrak uzak durmalı bu kulübe ne zaman geldiyse sonucunda hep çöküş yaşıyoruz terimci gibi davranıp hocayı yiyenlerden biride bu adam benim gözümde böyle saf Anadolu çocuğunu oynuyor sadece son 10-15 sene içerisinde bir tek Ünal Aysal vardı şu kulübü adam gibi yöneten oda son dönemlerinde salmıştı zsten erden başkanda harbiden delikanlı adam tek başına uğraşmaktan yorulmuştur adam salmıştır belkide

zeki en ideal adam. takımında 3 sağ bek var, 2026ya kadar mukavelesi var ve oynamak istiyo. sezon sonuna dek bir antlaşma ve opsiyon ile yaza kadar en makul hamle bu olur. boeyden gelen parayı genconun tekine baymak kolay olur ama yazın yaparsak kazık yemeyiz.

boey menajer mi scout transferi miydi. scout transferiyse görevli arkadaş kimdi ekipte? yaz transferinde gördük scout işini artık bırakmışız. yani ille de rennes olsun takıntısı nedir. yok mu iskandinav, güney amerikalı topçu listemiz. hiç mi oyuncu takibi yapılmıyor kulüpte boey satıldı mı geçersin irtibata.

dursun kardeşi mehmet özbek ile geçenki başkanlığında otel fatura filan ayağına verdiğini almıştı, parayı seviyorlar sıkıntı yok ama Galatasaray'da kimin parası kalmış sezon bitince al.

Kerem ıslıklayan taraftar profili eleştiriyorum ya sabahtan beri - buda aynısı işte - Boey'in gidişi üzerine bu şekilde trasnfere yaklaşırsan tepki bu olur. çünkü her senaryoya hazırlanmadığını göstereir. Şamp olamadığındada AHA GÖRDÖNÖZ MÖ İŞTE BİZ DEDİK O KADAR diye prim çkarmaya çalışır sözde yorumcu tayfası.

her ne kadar para savurmayalım politikası doğru olsada - başarı olmadımı , fenere şampiyonluk kaptırdın mı bugünü hatırlatıp divanı taraftarı osu busu hepsini pörtleyecek 10 katı kriz ortamı oluşacak. Bundan beslenecek kim ? Anti dursun lobisi ve destekçileri ..
Bonservise yüksek para vermeme strajesini yapmak kiralık boş transfer yapman gerektiği anlamına gelmiyor. Paran yoksa scouting yapacaksın. Solbek, sağbek ve 10 numara için isimler çoktan belli olmalıydı.

Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine takılmış bulunmaktmayız

Hep birlikte bu bariyerleri aşıp herkese şampiyon Cimbom yazdıracağız

Şimdi.. 3‘e kadar sayacağım bir iki üc dedikten sonra hep bir ağızdan Cimbombom çekicez

Forum çökerse çöksün hiç endişe etmeyin

Herkes hançeresini sonuna kadar zorlasın öyle bir ses çıksın ki burdan antu ya forum fb ye selam gönderir gibi bunu gönderelim

1 - 2 - 3

CİMBOMBOM

Erden Başkan’ı da yersek başka adam çıkmaz. Meydan itlere kalır. Ben de güvenmek istiyorum ama kendi topuklarına sıkıyorlar şu an
Erden Timur Şuan sigorta görevi görüyor resmen o sigorta atarsa taraftar dursun özbeği çiğ çiğ yer hocam öyşe
Fener Ali koç gibi olmaz yani harbiden 2 gümde istifa ettirir özbeğe

zeki en ideal adam. takımında 3 sağ bek var, 2026ya kadar mukavelesi var ve oynamak istiyo. sezon sonuna dek bir antlaşma ve opsiyon ile yaza kadar en makul hamle bu olur. boeyden gelen parayı genconun tekine baymak kolay olur ama yazın yaparsak kazık yemeyiz.
sağ taraf değilde sol beni çok düşündürüyor hayri başkan yav.

BAY eyvallahta 2 maç kaçırsa kart cezasına felaket handikap oluyor

Erden geçen yıl Cenk'in elinden transfer görüşmelerini çekip almasa, Okan Hoca'da o çorba takımdan bir oyun çıkarmasa zaten Dursun bu yılı göremezdi.

Erden'in yanıldığı konu zannetti ki büyük takımlardan isimli oyuncular alınca hocada bir şekilde oyuna onları adapte edince yine yürürüz.

Torreira dışında geçen yılda tutan transfer yok. Mertens ve İcardi ayrı mevzu onları ayırıyorum.

Geçen yıla başlarken de çok yazdım. Boey konusu irdelenmesi gerekiyor diye umarım bu plansızlık ilerde başımıza dert açmaz diye yazmıştım. Çünkü Boey'i kadroda düşünmeden yok parasına satıyorlardı.

Dubois ve gözü olmayan Omar'ı sağ bek rotasyonu olarak planladılar. Bu çok ciddi bir hataydı Allah yüzümüze baktı da Boey kendini hazırladı şansta onunla olup iki bekte sakatlanınca adam formayı bir daha bırakmadı.

Neyse gece gece dertlenmeye gerek yok. Sadece şu son yılında yalı çocuğuna şampiyonluğu hediye edeceğiz ya ona canım sıkılıyor. Şampiyon olsun bırakmaz, o şu an rol kesiyor olmazsa yerini yapıyor şark kurnazı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt