Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.818
- 2.233
Koyduklari parayi alacaklarsa kendi aldigi oyunculari satip alsinlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Başkan’ı da yersek başka adam çıkmaz. Meydan itlere kalır. Ben de güvenmek istiyorum ama kendi topuklarına sıkıyorlar şu anTek güvencem erden başkan oda özneye uyarsa onuda yer taraftar sonra uzun bi süre sessizliğe bürünürüz
100 gündür eksikligi belli olan sol beki getirselerdi madem.
Belsmas zamanındaki tarzda bir kaos ortamı versiyon 2 olur.albayrak filan boşa çıkmadı tvlere bunlar ne planlıyorsa gene erden başganıda mı saf dışı bırakacaklar.i ne yapacaklar.
Onu da gelecek yönetim düşünsün bize ne diyorlardıre para harcamayalım kiralık saçma sapan adamlar alalım, bu demek oluyorki şampiyonluğu verelim. Tamam verdik diyelim Boeyin parası elde kaldı, peki şamp ligine gidince oradan gelecek olan 30 küsür milyonu şikecileremi kaptıralım. Nasıl bir planlama bu ?
Abdurrahim Albayrak uzak durmalı bu kulübe ne zaman geldiyse sonucunda hep çöküş yaşıyoruz terimci gibi davranıp hocayı yiyenlerden biride bu adam benim gözümde böyle saf Anadolu çocuğunu oynuyor sadece son 10-15 sene içerisinde bir tek Ünal Aysal vardı şu kulübü adam gibi yöneten oda son dönemlerinde salmıştı zsten erden başkanda harbiden delikanlı adam tek başına uğraşmaktan yorulmuştur adam salmıştır belkidebelki o da bırakır sıkılmıştır böyle ali cengiz oyunlarından zaten seçim dedikoları konuşuluyordu ha takım yarışta diye millet ses etmiyordu. gene kendi ayağımıza kendimiz sıkacaz gibi. albayrak filan boşa çıkmadı tvlere bunlar ne planlıyorsa gene erden başganıda mı saf dışı bırakacaklar.i ne yapacaklar.
Bonservise yüksek para vermeme strajesini yapmak kiralık boş transfer yapman gerektiği anlamına gelmiyor. Paran yoksa scouting yapacaksın. Solbek, sağbek ve 10 numara için isimler çoktan belli olmalıydı.Kerem ıslıklayan taraftar profili eleştiriyorum ya sabahtan beri - buda aynısı işte - Boey'in gidişi üzerine bu şekilde trasnfere yaklaşırsan tepki bu olur. çünkü her senaryoya hazırlanmadığını göstereir. Şamp olamadığındada AHA GÖRDÖNÖZ MÖ İŞTE BİZ DEDİK O KADAR diye prim çkarmaya çalışır sözde yorumcu tayfası.
her ne kadar para savurmayalım politikası doğru olsada - başarı olmadımı , fenere şampiyonluk kaptırdın mı bugünü hatırlatıp divanı taraftarı osu busu hepsini pörtleyecek 10 katı kriz ortamı oluşacak. Bundan beslenecek kim ? Anti dursun lobisi ve destekçileri ..
Erden Timur Şuan sigorta görevi görüyor resmen o sigorta atarsa taraftar dursun özbeği çiğ çiğ yer hocam öyşeErden Başkan’ı da yersek başka adam çıkmaz. Meydan itlere kalır. Ben de güvenmek istiyorum ama kendi topuklarına sıkıyorlar şu an
sağ taraf değilde sol beni çok düşündürüyor hayri başkan yav.zeki en ideal adam. takımında 3 sağ bek var, 2026ya kadar mukavelesi var ve oynamak istiyo. sezon sonuna dek bir antlaşma ve opsiyon ile yaza kadar en makul hamle bu olur. boeyden gelen parayı genconun tekine baymak kolay olur ama yazın yaparsak kazık yemeyiz.
sağ taraf değilde sol beni çok düşündürüyor hayri başkan yav.
BAY eyvallahta 2 maç kaçırsa kart cezasına felaket handikap oluyor