Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sıvama işlerini 2-3 kere yaşadık. 2 güne uefa için transfer yapmıyorsak lig için yeterli fikri taraftara yaslanılır. Sonra transferi kapattık fırsat çıkarsa alacaklar olayı başlar. Bir tane vasıfsız menajer önerisini alırız o da kaplumbağa herif olur, futbol oynama hevesi olacağını da düşünmüyorum. Transferi kapatırız

şu anki ortamda hiç ses çıkarmayacaklardı - Dubois geri gelecekti 1 M başakşehire bayılarak .

iki bekede alternatifin olacaktı ucuza - milletin ağzına laf bırakmayacaktınız.

sinirimin tek nedeni alınıp alınmama değil - kısemn hazırsızlık ve yanlış demeç verilmesi.

Zeki olur gibi sanki ya, yapacak bir sey yok

Hoca kaandan muthis verim aldi onu da belki eski haline dondurebiliriz

Bonservis harcamama kararına karşı değilim. Ama nicelik sorunu var takımda. Oynamaya mecali olan 2-3 adam kiralansın en azından. Okan Buruk'a bu kadarını borçlular.
Boey satılmasaydı dediğin dogru ama avrupa kupası ve ligde devam eden bir takimın eksikliklerini gidermek icin cimrilik yapmak takıma ihanet niteliğinde bir ayıptır

4+bonus bizim teklifimiz adamlar 10 istemiş. Marsilya'da kiralık+ satın alma teklif etmiş. Assignon'da 10 milyondan rahatsızmış kolaylık istemiş. Bonservis vermeyecek yok 4+1 tüm haberler çöp oldu mu şimdi?

orjin mevkilerde ğst düzey bir takımda herzaman iki alternatif olmalıdır!
şu yapılanı hiçbir büyük takım YAPAMAZ
nerede olsa tepki görür!!!!

kaleci; muslera-günay
sağbek; YOK-YOK
sağstoper; sanchez-nelson
soldtoper; apo-YOK
solbek; YOK-YOK (kazımcan solbek değil!)
6 no; Torreira-Kaan
8 no; Kerem-Olivera-Ndombele-Berkan-Eyüp ( 5 topçu 1 düzgün topçu etmiyor)
10 no; Mertens-YOK
sağkanat; Ziyech-Tete-Barış
solkanat; Zaha-Kerem
forvet; İcardi-Bakambu-Halil

6 tane hatta 8 nolarıda sayarsan

NET 7 eksik var kadroda!

bu kabul edilemez

barışı sen anaplan olarak solbek olarak düşünemezsin bir yönetim olarak!!!!

Bu sıvama işlerini 2-3 kere yaşadık. 2 güne uefa için transfer yapmıyorsak lig için yeterli fikri taraftara yaslanılır. Sonra transferi kapattık fırsat çıkarsa alacaklar olayı başlar. Bir tane vasıfsız menajer önerisini alırız o da kaplumbağa herif olur, futbol oynama hevesi olacağını da düşünmüyorum. Transferi kapatırız
bugün söyledikleri ya da haber yapılmasına izin verdikleri demece göre fırsat trasnferi falan bakılmaz bile - yapılırsa ters düşer verdikleri transfer politikası kararıyla

Erden Timur'un ikinci senesi Unal Aysal'in ikinci donemine benzemez insallah.

Bir yanda Leo bir yanda Zeki kötü değil Süperlig seviyesini düşününce. Tabi Avrupa için umut vermiyor ama takım oyununu oturtup ve kadro istikrarını sağladığımız zaman daha az göze çarpabilir.

Bir yanda Leo bir yanda Zeki kötü değil Süperlig seviyesini düşününce. Tabi Avrupa için umut vermiyor ama takım oyununu oturtup ve kadro istikrarını sağladığımız zaman daha az göze çarpabilir.
Prag'a elenelim boşa yorulmaya gerek yok zaten rotasyonla çıkmak lazım en azından onların durumunu görürüz lig maçlarına hazırlarız.

Prag eski genkli preciado'yu 2 milyon euro'ya almış. Hem sağ bek hem sağ ön oynayabilir. Menajerlerin kucağına oturmazsan ararsan bulursun. Ama yok dünya üzerinde sadece 2-3 oyuncu var illa onlardan birisi için aylarca çırpınacaz bu Galatasaray'da değişmeyen bir kural herhalde

Okan hocanin 4-2-3-1 sisteminde fizik gücü az ve temposuz oyuncunun iyi görünme ihtimali düsük bizim bu orta sahada. Topu kaybedince saniyeler icinde geri kazanmamiz gerekiyor. Torreira 6 numarada skor katkisi yapmadigi icin 8 oynayan oyuncunun orta sahayi hücum olarak cekip cevirmesi ve hizli top dagitabilmesi gerekiyor. Yokluktan 8 oynayan Mertens'in daha genci ve fiziklisi.

4-3-3 -> Sag veya sol ic oynayacak oyuncu olarak sadece FM'deki Ndombele'yi görüyorum. Gercek hayatta futbolu kafasinda coktan bitirmis. Ceza sahasina cok giren, dribbling yetenegi olan ve kanatlardan orta atabilmesi gerekir.

Hocanin ideal 8 profilinden cok uzakta oldugumuzu düsünüyorum.
Neresini düzelteyim bilemedim; yoruyorsun bazen...

Bir defa Okan Hocanın sisteminde Mertens 8 değil 10/forvet arkası oynuyor ve yokluktan filan değil, bile isteye, imza parasını da katınca ciddi bir maaş yüküyle, tam da orası için transfer edildi geçen sezon. Yüksek maliyetle yaşı geçkin oyuncu transferlerine karşı olduğum için kalitesini bilmeme rağmen olumsuz/nötr görüş belirtmiştim. O mevkiye göre skor katkısı düşük kalmış olsa da Allah var, sporcu karakterinin sağlam olması sayesinde iyi de katkı verdi doğrusu. Son maçta 15-20 dakika 6-8 gibi oynamasını baz aldıysan saçmalamışsın, kusura bakma...

Oyuncu tiplerini keskin çizgilerle ayırmak doğru olmasa da 4-2-3-1 sisteminde merkez ikilideki oyuncuların defansif yönden sağlam adamlar olması kaçınılmaz bir gerekliliktir; çoğu takım direkt çift DM kullanır zaten. Mücadele edilen kulvarlarda takımın dominasyon derecesine göre esneklik gösterilebilir ki o durumda bile merkez ikiliden en az biri DM özellikli olmak zorundadır, diğeri defansif yönden sağlam B2B olabilir en fazla. Yani çoğu kişinin zannettiği gibi, Torreira' nın partneri haldır huldur rakip ceza sahasına saldıran, hücum yönü baskın biri olamazdı ki Kaan imdada yetişmese şu an bütün hedeflerden kopmuş olabilirdik; bu durum bir şeyleri anlatıyor olmalı. Vecino da Kaan' ın bir üst versiyonu biri gibiydi. Sözleşme süresi, total maliyet filan ayrı konu...

Kabaca tarif etmek gerekirse; 4-3-3 orta saha hattı 6-8-8(8,5) şeklindedir.. 3-4-3 deki merkez ikili ise 8-8 şeklindedir. Takımın gücüne, hocanın oyun anlayışına göre nüanslar söz konusudur elbette...

bugün söyledikleri ya da haber yapılmasına izin verdikleri demece göre fırsat trasnferi falan bakılmaz bile - yapılırsa ters düşer verdikleri transfer politikası kararıyla
3-4 yıla yayacak şekilde geçmişte parlamış 26 plus bir herifi 4 milyona falan indirirlerse alırlar fırsat derken bundan bahsediyorum.

Beni en çok düşündüren konu Demirbay çıktıktan sonra çok daha hızlı, etkili bir futbol oynamamız sağ bek, sol bek takılı kalırsak asıl aksayan yeri gözden kaçırabiliriz.

37'lik Mertens bile fena tempo yaptırdı direk köprü oldu.

3-4 yıla yayacak şekilde geçmişte parlamış 26 plus bir herifi 4 milyona falan indirirlerse alırlar fırsat derken bundan bahsediyorum.
tabi fırsat çıkarsa olsunda - son günde düşmez be abi o kadarda , sadece ligede fırsat transferi zorlanır mı bilmiyorum

Yani Rennes satacak şu anda net bonservis teklifi veren biziz. Assignon indirim istemiş. Yani bizimkiler Rennes'in inadını kırmaya çalışıyor. Tüm haberler boşa düştü şimdi. Tansel'in haber daha doğru gibi umarım dediği gibi yarın 1 bekte gelir. Ben en başından beri Assignon gelecek hissindeyim bakalım. 5.5+3 gibi bir rakama olur gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt