Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1706657451543.webp

Rennes, Assignon'u 10 milyona anca rüyasinda satar. Su cocugu 7,5 milyona erken davranip kapan Aston Villa var. 5 yas daha genc.

Muslera
Cübwa Nelsson Apo Kaan
Torreira Oliveira
Barış Mertens Zaha
Icardi

daha ne olsun neyinize yetmiyor

Beni en çok düşündüren konu Demirbay çıktıktan sonra çok daha hızlı, etkili bir futbol oynamamız sağ bek, sol bek takılı kalırsak asıl aksayan yeri gözden kaçırabiliriz.

37'lik Mertens bile fena tempo yaptırdı direk köprü oldu.
orda çok ince bir okan buruk hamlesi var - mertens ofansif ortasah moduna geldi dayı yerine çıkınca - takım olarakta kaybettiğimiz topu 4 5 saniyede alıp tekrar atak edince geirisi geldi.

dikkat et dikine tık tık paslarla bir anda bakıyorsun icardi - zaha - halil üçgeni falan çıktı ortaya - lig başndan beri icardi - zaha işbirliği izlemedik halbuki.

Boey satılmasaydı dediğin dogru ama avrupa kupası ve ligde devam eden bir takimın eksikliklerini gidermek icin cimrilik yapmak takıma ihanet niteliğinde bir ayıptır
Boey'in yeri dolmaz renktaş. Bunu kabul etmek lazım öncelikle. Emin olmadığımız birine 8-10m verecek kadar da zengin değiliz. Ama hocaya oynatacak birilerini vermek zorundalar. Mevcut kadroyla bile yaptıkları ortada. Doğru düzgün 2 adam kiralasalar sonuna kadar götürür Okan Buruk.

Allahım sanki bir assignon var koca dünyada!!!!

ya yokmu 1 milyonluk bir topçu!!!!

sen al tutar tutmaz kimse birşey demez 1 milyona aldığın zaman olmazsa barış kasn oynar

kiralık alacağın kiralama bedeli yine okadar vereceksin!!!!

kimse senden yıldız beklemiyor zaten yeterince ksliteli adsmımız var

eksik bölge nedir ya !!!!

orda çok ince bir okan buruk hamlesi var - mertens ofansif ortasah moduna geldi dayı yerine çıkınca - takım olarakta kaybettiğimiz topu 4 5 saniyede alıp tekrar atak edince geirisi geldi.

dikkat et dikine tık tık paslarla bir anda bakıyorsun icardi - zaha - halil üçgeni falan çıktı ortaya - lig başndan beri icardi - zaha işbirliği izlemedik halbuki.
Allahtan Zaha yavaş yavaş modu açmaya başladı Icardi'de sakatlığı geçmiş kıpırdıyor yoksa Samsun dep acı çekerdik.

Bir stoper daha yakışır fırsat transferi için 5 milyon verilir. Yazın Abdül ve nelsson satılacak sonuçta yerini dolduralım acilen.
Yazın iş çok fazla ya - illet oluyorum ama tablo onu gösteriyor.

o yüzden 2inci bile olmamamız lazım 1 tur erkenden 15-20 gün erken sezon açma gibi durum olmamalı

Muslera
Cübwa Nelsson Apo Kaan
Torreira Oliveira
Barış Mertens Zaha
Icardi

daha ne olsun neyinize yetmiyor
Sergio acaba nasıl dönecek? Demirbay ile dönüşümlü oynuyordu, yaşını düşününce ilk 11 seviyesine ne zaman gelir merak konusu. Umarım iyi bir geri dönüş yapar zira böyle bir şeye ihtiyacımız var...

Sizi gidi tüketim düşkünü transfer oburları sizi

Ne gerek var transfere kardeşim

Ekli dosyayı görüntüle 232890

Rennes, Assignon'u 10 milyona anca rüyasinda satar. Su cocugu 7,5 milyona erken davranip kapan Aston Villa var. 5 yas daha genc.
Katılıyorum Assignon iyi potansiyel hadi ilk 11 olarak devam etse gene olabilir ama takımda artık düşünmediğin yedeğe düşmüş bir adamı da 10'a kimseye satamazsın. 5+ bonus+kardan paya razı olacaklardır eğer başka bir ciddi talibi çıkmazsa.

Takımda bir arkadaşlık ortamı oluşmaya başladı. Maç sonlarına falanda yansıyor bu durum. Umarım Ziyech kekosu gelip tüm olumlu havayı dağıtmaz.

Allahtan Zaha yavaş yavaş modu açmaya başladı Icardi'de sakatlığı geçmiş kıpırdıyor yoksa Samsun dep acı çekerdik.
Zaha ilk defa tam beklediğim Zaha'yı oynadı valla çok memnun kaldım. yayda kovaladı kaleyi denedi falan.

İcardi maç boyu içerde top dağıtmayı düşündü - düşünüyorda bazı poizsyonlarda banko yazacağı pozisyonları kaçırınca değerlendiremeyince fıttırıyorum. Yoksa golcülük kısmı hariç her şeyi 10 numara yapıyor. O hali geri gelemedi hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt