Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zekiyi en azindan yerliDubois + Ridvan yahut zeki gibi bi durum olursa hangisini secersiniz?
Ben zekiyi alirdim
o hesap öyle olmuyor işte şimdi - zaten adamda satacaksın apo nelson + tahminen bu çizgide kalırsa BAY - bu 3 ü 50 M gibi gelir geitrebilir.Bu yaz mükemmel iş yapmışlar gibi birde yaza bırakmak komik bir hikaye. Yazın da Scout diye 1 milyonluk herifleri alıyoruz gelecek derler.
Masonum nasıl ya kötü maçı yok? Yapma etme be iyi maçı 2-3 tane...zaha bitti şimdide ziyeche sallıyorlar!
ziyechin oynayıpda kötü olduğu maçı yok
ve her oynadığı maç maçı çözdü!!!!
ziyech gibi bir adamı 20 miyona alamazsın!!!!
bu adama değer verilip takıma kazandırılmalı
ulan herşeyi geçtim ileri uçta top kaybetmeyen tek adam !!!!
ikili orta sahada berkan çok yetersiz yaw.Bizim takımın en etkin özelliği topu geri kazanım süresi açıkçası Torreira'nın yanına Demirbay yerine Berkan daha mantıklı olabilir oradan topu taşıyıp kanatlara aktarmak daha iyi olacaktır hem ön bölgede Zaha-Mertens yükünü daha azaltır.
Muslera
Zeki - Nelsson - Abdülkerim - Dubois/Rıdvan
Torreira - Berkan
Barış/Kerem - Mertens - Zaha/Kerem
Icardi

zaha bitti şimdide ziyeche sallıyorlar!
ziyechin oynayıpda kötü olduğu maçı yok
ve her oynadığı maç maçı çözdü!!!!
ziyech gibi bir adamı 20 miyona alamazsın!!!!
bu adama değer verilip takıma kazandırılmalı
ulan herşeyi geçtim ileri uçta top kaybetmeyen tek adam !!!!
Independiente asbaşkanı Ermeni asıllı Noray Nakış'ın Martin Benitez duyumlarını Tagliafico duyumlarını özledik...Her transfer dönemi Brezilya ve Meksika'da kolpa haberler çıkardı oradan da ses yok. Yok mu bı Omar Campos falan yaw kuruduk
kaos teorisi gibi ama marsilyaya bu ismi babalayan lobi harbi fenerden çıkabilir he - cengizi aldıklarında ilişki vardır.Nedir lan bu Marsilya ve Lazio'dan cektigimiz?
Her transfer döneminde bunlar tüm yemeklere giren sogan gibi.
ikili orta sahada berkan çok yetersiz yaw.
üçlü oynasak berkan temposuyla iş yapar ama böyle çok küfür yer.
ben artık küfür etmek istemiyorum![]()
ah bir anlasam ?!Anlamadigim, Dursun Ozbek'in ciddi rakibi olmayacak, neden secime borcsuz girmek istiyor?