Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray taraftarı vallahi eğitilmezdir diyecek başka bir şey yok. Eleştiri güzel şeydir ama doğru olanı hemen her şeyi yakıp yıkmak eleştiri değildir. Uğur gibi Galatasaray düşmanlarını dinlemek bambaşka bir şey. Haberler doğruysa yönetim büyük hata yapmaktadır ama istifa mistifa gibi söylemler zarardan başka bir şey vermez.

Tam tersi her eleştiri dış güjlerin oyunu diye niteleyip kulübü borç batağına sokanları eleştirmeyen, eleştirenleri de susturmaya taraftar yüzünden bu haldeyiz yıllardır. Gerek mali durum, gerek önceki transferleri gerek de bu dönem sert şekilde eleştirmesi gereken şeyler. Anladıkları eleştiri düzeyi de istifa demekten geçiyor. ''çok yanlış yaptınız, eleştiriyorum sizi'' düzeyi bir eleştiri değil övgü olur kendileri için. İstifa söylemini görüp ya kendilerini düzeltirler ya da istifa ettirilirler.

Assignon - Dubais - Blas- Rıdvan...
Dubai s hem sağ bek hemde sol beki Yedekler.
Böyle bir hamle iyi olmaz mı?

İlk 11:
Muslera- Assignon -Davinson Sanchez- Abdulkerim - Dubais - Torreira- Kaan- Blas- Kerem- Zaha- İcardi

Yedekler:
Günay - Ali Turab- Nelson- Rıdvan- Barış Alper- Kerem D - Berkan -Eyüp- Mertens - Ziyech- Tete- Bakambu

Joker Oyuncularımız:
Dubais :sağ- sol bek
Kaan Ayhan: stoper, sağ- sol bek
Barış Alper: sağ - sol bek, sağ kanat

Anladigim kadar yönetim transfer konusunda dersine calismamis. Nereye ne oyuncu gerekli haftalar önce belliyidi ama anlasilan kasada para olmayince belki bir firsat transferi yapariz deyip pek ilgilenmediler, boey den gelen para süpriz olunca simdi panik halindeler. Halbuki önceden görüsmeler olsaydi boeyin gitti gün kaplar gelmesi gerekirdi

GS bonservis harcamayacak haberleri aslında olumlu;

Zira burada yapılan haberler iletişimde olduğumuz kulüplerin de kulağına gidiyor zaten. Bu haberlerin planlı yapılmış olma ihtimali de var. Fazla fiyat çekilmeyi kırmak ve daha az bonservis ücretiyle alma çabasından dolayı.

Sampiyonlugun bir yere gittigi yok

Transfer konusunda yapilan elestiriler normal aylardir sol bek eksikligi var bunu gideremedik demek ki dersine calismamis yönetim bu konu da elestiri normal ama istifa gibi konular sacmalik ve gereksiz

Sampiyonluk ise hala bizim elimizde avantajli taraf biziz ve Okan hoca önderliginde yine sampiyon olacagiz,herkese ve herseye ragmen olacagiz

Ugur Karakullukcu'nun anlattiklari cok onemli. Gene Dursun teneke baglayip kovuldugu gunlere donuyor ne yazik ki. Tabi basta Galatasaray'a zarar vererek. Derin Galatasarayli 50 yasin ustunde, yaklasan secimde oy kullanacak bir grup, '' Erden Timur senin onune gecti, bu Erden'den transferi al cok populer oldu. Gelen parayi harcama, Erden'e yarar'' diyen asagilik kripto Galatasarayli zumreye ses veriyor. Bu kafa ile giderse bizi sampiyonluktan eder. Gene kicina teneke baglanip kulagindan tutularak firlatilir o koltuktan. Erden Timur da baskan olur. Bosuna kotu bir surec yasayip, sampiyonluk kaybetmemek icin aklini basina al Dursun. Eski haline, hatalarina donme! Nesiller boyu Galatasaray'a zarar veren baskandi damgasi yememek icin Son 36 saatin!!

Son düzenleme:
Sampiyonlugun bir yere gittigi yok

Transfer konusunda yapilan elestiriler normal aylardir sol bek eksikligi var bunu gideremedik demek ki dersine calismamis yönetim bu konu da elestiri normal ama istifa gibi konular sacmalik ve gereksiz

Sampiyonluk ise hala bizim elimizde avantajli taraf biziz ve Okan hoca önderliginde yine sampiyon olacagiz,herkese ve herseye ragmen olacagiz
Nasıl avantajlı taraf biziz rtaş

Bom dia. Bugun ridvan ve zekinin akibeti belli olur. Ikisinden birini kiralik+opsiyonlu sekilde hallederiz gibime geliyor. Buyuk ihtimal zeki olur bu isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt