Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f5d337a138b4ce41a08adde024f3a1b1.webp

Günaydın abiler dananın kuyruğunun koptuğu bir gün olsun inşallah

Bir alışverişte, fiyatı alıcının ne kadar parasının olduğu direkt olarak belirlemez, sadece yan faktör olabilir. Bir arz-talep dengesidir sonuçta. Satıcı satmak zorundaysa fiyat kırması gerekebilir; alıcı da almak zorundaysa ederinin bir miktar üzerine çıkabilir...

Rennes satmak zorunda olmasa bile en azından ederine elden çıkarmak istiyor anladığım kadarıyla. Biz de Assignon' u istiyoruz ama mecbur değiliz; başka sağbek mi yok koskoca piyasada?..

Konuşulanlar doğruysa bu iş bir şekilde bitecektir. Hayırlısı olur inşaallah...
Senaya

zeki ligde 9 macta toplam 229 dk oynamis, bu adami istememiz bence cok yanlis. acaba sakat veya dayaniksizmi?

Zeki Çelik neden bu kadar gömülüyo anlamış değilim Kaan Ayhan'dan daha kariyerli ve kaliteli topçu bence. Defansif olarak zaaf oluşturduğu maç hatırlamıyorum tabii ki Boey'in atletizminin,agresifliğinin yanına yaklaşamaz ama sağ beki bi şekilde doldurur seneye yabancı sınırının 12ye düşeceğini göz önüne alırsak sağ bek rotasyonuna sokmamız gereken bir adam. İnsallah olur bu transfer

boey'in 1 senedir satışı olabileceği konuşulurken en az 10-15 oyuncu olmalıydı liste olarak ve bunlardan bizi idare edecek en az 5-6 isim olmalıydı bunlardan biri alınmalıydı çok geç kalındı.

hatta daha düşük bonservis vermek için boey gitmeden alınmalıydı.

yahu fm de bile biz bu listeleri yapabiliyorsak binlerce lira-dolar harcayarak siz nasıl yapamıyorsunuz ?
Sevgili İlyas renkdaşımın şu güzel mesajının hakkını vermek için giriş yaptım. Çok doğru. Boey gibi elinde uzun süre tutamayacağının belli olduğu adamların alternatiflerini satış öncesi hazırlamak oldukça önemli. Ama Erden Timur'dan bir buçuk senede herşeyi yapmasını beklemekte haksızlık olur. Adamın dönemi finans ve transfer işleriyle oldukça yoğun geçti, başını kaşıyamadı.

Bu sene şampiyon olursak ve Timur tekrar seçilirse onun böyle bir oyuncu izleme sistemini kuracağını düşünüyorum. Boey konusu ona da bize de önemli bir tecrübe oldu. Transfer rekoru geldi ve herkesin gözü açıldı. Zaten o dahil hepimiz oyuncu bulup oynatıp satmanın Türk Kulüpleri'nin finansal olarak tek kurtuluşu olduğunu söylüyorduk ama artık yaşayarak hepimiz görmüş olduk.

çarşamba çarşafa dolanır

yalnız Dursun Özbek'i anında sildi taraftar. Adamın kredisi 0 'mış.
Rahmetli Mustafa Cengiz başkanımız döneminde kulübü icraya vermişti ki bu taraftarlar için pekte unutulacak birşey değil. Tekrar gelmesini ben de istemiyordum taa ki Erden beyi listesinde görene kadar.

Yani nezdimde kredisi hala sıfırın da altındadır çünkü tüm başarıların Timur'a ait olduğunu bilmekteyim. Erden Timur hangi listedeyse o başkanı desteklerim. Erden beyi gelmeden önce tanıdığım için durum benim için böyle olmuştu. Timur'u tanıdıktan ve başarılarını gördükten sonra çoğu taraftarında artık bu noktada olduğunu düşünüyorum. Yani Dursun Özbek liseci kongre üyelerinden başka hiçkimsenin umurunda değil. Aslolan Erden Timur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt