- 2 Nisan 2012
- 43.065
- 22.161
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen soguk bazen ılık sir barışSerdar Bey İsveç nasil
Gec arkasina tiren yapin ozaman. Çuf çuf hakanDursun ozbekin arkasindayiz
Ben İsveç kizlarini merak etmiştim teşekkür ederimBazen soguk bazen ılık sir barış
İşin gücün viyadükBen İsveç kizlarini merak etmiştim teşekkür ederim
Yok sana kiz miz. Azgin teke seniBen İsveç kizlarini merak etmiştim teşekkür ederim
SenayaBir alışverişte, fiyatı alıcının ne kadar parasının olduğu direkt olarak belirlemez, sadece yan faktör olabilir. Bir arz-talep dengesidir sonuçta. Satıcı satmak zorundaysa fiyat kırması gerekebilir; alıcı da almak zorundaysa ederinin bir miktar üzerine çıkabilir...
Rennes satmak zorunda olmasa bile en azından ederine elden çıkarmak istiyor anladığım kadarıyla. Biz de Assignon' u istiyoruz ama mecbur değiliz; başka sağbek mi yok koskoca piyasada?..
Konuşulanlar doğruysa bu iş bir şekilde bitecektir. Hayırlısı olur inşaallah...
Gelmezse yandin haluk abiBugün %90 bi bek gelecek
Sevgili İlyas renkdaşımın şu güzel mesajının hakkını vermek için giriş yaptım. Çok doğru. Boey gibi elinde uzun süre tutamayacağının belli olduğu adamların alternatiflerini satış öncesi hazırlamak oldukça önemli. Ama Erden Timur'dan bir buçuk senede herşeyi yapmasını beklemekte haksızlık olur. Adamın dönemi finans ve transfer işleriyle oldukça yoğun geçti, başını kaşıyamadı.boey'in 1 senedir satışı olabileceği konuşulurken en az 10-15 oyuncu olmalıydı liste olarak ve bunlardan bizi idare edecek en az 5-6 isim olmalıydı bunlardan biri alınmalıydı çok geç kalındı.
hatta daha düşük bonservis vermek için boey gitmeden alınmalıydı.
yahu fm de bile biz bu listeleri yapabiliyorsak binlerce lira-dolar harcayarak siz nasıl yapamıyorsunuz ?
Tier 2 -3 olması lazım İtalya icinBu güvenilir bir kaynak değildi gibi hatırlıyorum sanki. Fransa haberlerinde Lequipe en güvenilir kaynak diye biliyorum.
Kaynak
KaynakBugün %90 bi bek gelecek
Perşembe perişanlıkçarşamba çarşafa dolanır
Rahmetli Mustafa Cengiz başkanımız döneminde kulübü icraya vermişti ki bu taraftarlar için pekte unutulacak birşey değil. Tekrar gelmesini ben de istemiyordum taa ki Erden beyi listesinde görene kadar.yalnız Dursun Özbek'i anında sildi taraftar. Adamın kredisi 0 'mış.